Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Krvavý diamant

Krvavý diamant (2006)

Už dávno jsem byla přesvědčena, že Leonardo je jedním z nejlepších mladých herců ameriky a tento film to jenom dokázal. Film o krutosti těch nahoře, kteří si hlavně zahřívají své skvělé místečko i když tam někde v Africe ( na tu si přece nikdo nevzpomene) umírají lidé a děti. Nádherné záběry a efekty, prostě skvělý film. Pro mě osobně jednička.

Karlík a továrna na čokoládu

Karlík a továrna na čokoládu (2005)

Kombinace Tim Burton a Johnny Depp - co víc bych si mohla přát. Příběh o jednom klukovském snu, o nádherné továrně na čokoládu a o neskutečně skvělých Umpa Lumpech, kteří tak nádherně zpívají :-). Tak dlouho už jsem nesnila a tento film mě do mých dětských snů zase vrátil. Ach jak moc bych si přála najít zlatý tiket a projít se továrnou Willy Wonky :-).

Zajatci mlhy

Zajatci mlhy (2005)

Když jsem se známých ptala, kdo na film půjde se mnou, všichni se zasmáli, že jsem rusofil a že rozhodně nejdou. Ve Špalíčku nás bylo 5 a i díky tomu tam byla krásná atmosféra a nakonec jsme stejěn všichni seděli pohromadě a skoro brečeli. Tento film obohatil kina v záplavě amerických trháků a ukázal krutost válečné doby. Film o naději, ale spíše o beznaději životů žen v zapadlé vesničce kdesi na sibiři, o beznaději německých zajatců. Ale hlavně o duševním rozporu poručíka Anochina, který by chtěl být rozhodně spíše na frontě než dohlížet na zajatce, kteří jsou i přes veškeré snahy odsouzeni k smrti. Krásný smutný film a tvrdosti a krutosti. Smekám, opravdu mě vzal za srdce.

Ovládací panel
4 body