Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené seriály (5)

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Můj nej, nej, nej seriál. Už jsem ho viděla snad pětkrát a pořád ho žeru stejně jako poprvé. V životě bych neřekla, že se podívám na něco, kde jsou zoombie. Jen ze zvědavosti jsem zkusila první díl a úplně mě to pohltilo. Živí mrtví mě baví hlavně pro ty živé, pro charaktery a jednání postav žijících, ti mrtví tomu jen dodávají zajímavou kulisu.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

GOT je moje klasika, seriál, který jsem viděla několikrát a pořád se neomrzel. Pokaždé objevím nějaký nový detail a protože chci vidět vše, čeká mě doufám ještě hodně a hodně repríz. Tohle se jen tak neomrzí.

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Lovci jsou má klasika. Miluju tenhle seriál, můžu na něj koukat pořád a stále dokola. Baví mě všechny ty příšery, báje a mýty. Škoda jen, že dabing má prvních šest sérií. Nevadí mi titulky, originální znění je pohádka pro uši, ale líp bych si to užila v českém znění.

Ginny a Georgia

Ginny a Georgia (2021)

I když se mi seriál jevil příliš teenagerovsky, dala jsem mu šanci a rozhodně nelituji. Jedno z největších překvapení za poslední dobu v tom nejlepším slova smyslu. Bravurní herecké obsazení! To se opravdu povedlo. Všechny postavy jsou hezky barevné, mnohavrstvé. Líbí se mi, jak se seriál dotýká závažných problémů aniž by vyloženě tlačil na pilu.