Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (24)

Kurz sebeovládání

Kurz sebeovládání (2012) (seriál)

Charlie (Charlie Sheen) je bývalý baseballový hráč, jehož kariéra byla předčasně ukončena, protože se ve zlosti pokusil zlomit basebalovou pálku o nohu a tím si přivodil trvalé zranění. Nakonec se sice stane úspěšným terapeutem kursu sebeovládání, ale jeho život je sužovaný exmanželkou a náctiletou dcerou, trpící obsedantně kompulzivní poruchou.

Caprica

Caprica (2009) (seriál)

Caprica se odehrává na stejnojmenné planetě padesát let před pádem dvanácti kolonií. Příběh se točí kolem rodin Graystonových, Adamových a ředitele společnosti, která vyvinula prvního Cylona. Staneme se svědky osudové chyby, která zapříčiní válku mezi lidstvem a Cylony.

Dobrá manželka

Dobrá manželka (2009) (seriál)

Seriál vypráví příběh Alicii Florrickové, vždy loajální a milující manželky významného politika. Vše se pokazí, když vyjde najevo, že její manžel měl sexuální avantýru. Navíc se do toho všeho připletou nenasytná média, která zapříčiní manželovo uvěznění. Alicie se po rodinné katastrofě snaží vrátit zpět do zaměstnání v advokátní kanceláři, kde musí vést s těžkou hlavou obhajoby, aby uživila své děti.

Světla páteční noci

Světla páteční noci (2006) (seriál)

Pro malé městečko Dillon v Texasu je středoškolský americký fotbal vším. Místní tým Panterů má velký potenciál vyhrát texaský šampionát. Jenže hlavní hvězda týmu po nehodě v prvním zápase ochrne na dolní končetiny a vše se začne komplikovat.

Krvavá hostina 3: Šťastný konec

Krvavá hostina 3: Šťastný konec (2009)

Děj třetího dílu začíná tam, kde skončil druhý díl. Hlavní hrdinové jsou zachráněni tajemným prorokem "Short Bus Gus", který má schopnost ovládat bestie. Vede je do kanalizace, které směřují do velkoměsta. Pomocnou ruku jim podá bojovník karate "Jean-Claude Seagal" a společně se dozví, že bestie pochází z místa nazvaného "The Hive", kde se také má odehrát rozhodující bitva.

Hulk Vs.

Hulk Vs. (2009)

Hulk vs. Wolverine
Neuvěřitelný Hulk překročil hranici s Kanadou, za sebou zanechává spoušť a destrukci. Musí být zastaven a je pouze jeden muž, který to dokáže. Nejlepším v oboru je elitní kanadský agent oddělení H - Wolverine. Má jednoduchý úkol, zastavit zeleného obra za každou cenu. Hulk a Wolverine se chystají vstoupit do možná nejzuřivější bitvy svého života.
Hulk vs. Thor
Už věky se krutý a lstivý Loki snaží zničit svého nevlastního bratra, Thora. Ale ve všech bitvách, ve kterých změřili síly, zvítězil neporazitelný Thor. Loki se však nevzdává a tentokrát vymyslel nový plán, jak porazit Thora a získat Odinův trůn. Chce ovládnout mysl pozemského Hulka a použít jeho destruktivní hněv proti království prince Thora, v dobách jeho největší zranitelnosti, v době zimního spánku krále Odina.

Armáda jednoho

Armáda jednoho (2009)

Vojenský agent David Wolfe je na stopě mezinárodního spiknutí, za kterým stojí teroristi ze Středního východu a členové ministerstva. Neuposlechne rozkazy a vrátí se do USA, aby bojoval na vlastní pěst pro ochranu národní bezpečnosti.

V utajení

V utajení (2008) (TV film)

Film popisuje případ zvláštní vyšetřovací jednotky (elitní tajná policie) v ulicích Los Angeles.

Experiment: Zombie

Experiment: Zombie (2006)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie.

Watchmen

Watchmen (2008) (seriál)

12 dílů kopírujících přesně 12 kapitol komiksu Alana Moorea. Jedná se o lehce rozpohybované obrázky z komiksů doprovázené hudbou a hlasem předčítajícím dialogové bubliny.

Tajemný ostrov

Tajemný ostrov (2008)

Hlavní postavou je moskevský hrdina jménem Maxim, který přistává na planetu s přísným vojenským režimem v čele se sadistickými lídry. Místní obyvatelé jsou drženi pod kontrolou pomocí strachu a také vysílači, které jím denně chrlí do hlavy nemilosrdnou ideologii. Maxim pro vládu představuje hrozbu, která musí být odstraněna…

Happy Tree Friends

Happy Tree Friends (2006) (seriál)

Animovaný seriál o roztomilých a zdánlivě nevinných zvířátkách, které zažívají chvilky brutálního násilí.

Route 666

Route 666 (2001)

Smith, hlavní postava filmu, je v potyčce s mafií. Právě se nachází v poušti v Arizoně a zabloudí na silnici, které místní obyvatelé přezdívají Silnice 666. Za tímto názvem se schovává krvavá minulost, která se s každou kapkou krve rozlitou na této silnici vrací…

Ďáblovo dítě

Ďáblovo dítě (2008)

Hororový snímek o mladé dívce, která dělá takzvanou holku na hlídání. Dostane práci na venkovské farmě, ale to ještě neví, že místo hlídání bude bojovat o svůj holý život...

Nejtajnější přání

Nejtajnější přání (2008)

Soubor krátkých humorných příhod a příběhů, které se točí kolem tématu sex a teenageři.

Amazing Trousers, The

Amazing Trousers, The (2007)

Příběh smolaře Henryho, který si koupí tajemné červené kalhoty. Kouzelné kalhoty mu mají přinést štěstí a úspěch. Háček je v tom, že pokud si je převleče, přijde po roce o své nohy...

Final Fantasy

Final Fantasy (1994) (seriál)

Temná bytost zvaná Deathgyunos se pokouší zničit svět pomocí čtyř mocných krystalů. Prozatím se zmocnil tří krystalů, zbývá mu pouze jeden, ale do cesty se mu postaví dívka Linaly a společník Prettz, kteří mají za úkol chránit poslední krystal. Děj se odehrává přibližně 200 let po herním Final Fantasy V.

Final Fantasy: Unlimited

Final Fantasy: Unlimited (2001) (seriál)

Japonský animovaný seriál na motivy veleúspěšné herní série Final Fantasy, která se více či méně drží podle herní předlohy. Animovaný seriál je kombinací 2D animace a 3D grafiky.

Linkin Park: Frat Party at the Pankake Festival

Linkin Park: Frat Party at the Pankake Festival (2001) (hudební videoklip)

Vůbec první hudební DVD skupiny Linkin Park. Obsahuje kompletní sbírku videoklipů k albu Hybrid Theory, bonusové video k písničce Points Of Authority, scény popisující vznik alba a jeho následné propagace, rozhovory a záznamy z koncertů.

Last Order: Final Fantasy VII

Last Order: Final Fantasy VII (2005)

Krátký film popisuje část příběhu videohry Final Fantasy VII a zároveň funguje jako prequel k filmu Final Fantasy VII: Advent Children. Snímek zpracovává jeden z flashbacků Clouda, který se odehrává před vlastním příběhem Final Fantasy VII v Nibelheimu, kde figurují i Zack, Tifa a Sepiroth.

Reklama