Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (256)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Soulož, podvod, drogy, soulož, větší podvod, více drog, hromadná soulož, ještě větší podvod, opět drogy. Opakujte tolikrát, aby to vydalo na 170 minut filmu a máte představu o většině děje. (10 minut zbude na trochu dramatu a trošku akce). Jako komedie docela povedené, jako ukázka kam až může člověk zajít, když neví co s $, je to zajímavé. Překvapivě mi chyběla trocha moralizování, ale tenhle film má spíše bavit. Tříhodinová stopáž je na první pohled docela dost, ale ani jednou jsem při filmu neusnul, takže jsem se nenudil.

plakát

Útok dvojhlavého žraloka (2012) odpad!

V tomhle "filmu" je více nesmyslů než ve všech ostatních filmech dohromady. Dialogy psala zfetovaná opice. Kamera je zmatenější než pětileté dítě v Disneylandu. Podle toho, co "režisér" předtím natočil, trpí asi nějakou žraločí úchylkou.

plakát

Polda z Marsu (2008) (seriál) 

Začátek velmi zajímavý, konec neskutečně odfláknutý. Až bude čas, shlédnu původní seriál a poté poupravím tento komentář.

plakát

Skladiště 13 (2009) (seriál) odpad!

Hodnotit na základě jednoho shlédnutého dílu asi není fér, ale nemůžu jinak.

plakát

Hop - a je tu lidoop (1977) 

Velmi naivní dílo plně poplatné době vzniku. Samozřejmě nemůže chybět mravní ponaučení.

plakát

Labyrint (2012) odpad!

Hloupé, naivní, trapné, směšné, .. scénář psalo 10leté dítě, režisér tomu nepřidal.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Naprosto úchylný film, ktery si přímo lebedí ve fekáliích. Povídky spolu de facto nesouvisí, jejich rámec je nenápaditý .. Najdete pár vtipných momentů, ale celkově naprostá volovina. Ale je to tak úchylné, až to je docela vtipné. *** především za část se superhrdinama. Oba -mani jsou magoři.

plakát

Hurá na Francii (2013) 

Variace na Borata, sice jeho kvalit nedosahuje, ale dokáže na hodinu a půl zabavit. Některé scény jsou velmi povedené (např. hned na začátku scéna v letadle, případně situační vtípek "drink rychlonožka"), bohužel scénář je děravý jak řešeto.

plakát

Elysium (2013) 

Prostředí, ve kterém se film odehrává, velmi překvapivě připomíná District 9. Dějově jde o trochu jinak převyprávěný District 9. Bohužel zbytek je ale mnohem horší. Jediný, kdo opravdu za něco stojí, je hlavní padouch Kruger.