Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Eso (1994) (pořad) 

S Terezou to byla traparna s Leošem usměvavé ale trochu příteplené

plakát

Avatar (2009) 

Další americká pohádka, která mně zklamala na své neoriginalitě příběhu. A můj první 3D film jen škoda, že to nebylo v 3D Imax ale jen v Ostravě kině cinestar. Nic víc o filmu nemůžu říct jen to, že se těším na další díly. (6/10)

plakát

Moon (2009) 

Velmi, napínaví film s psychologickou odezvou, který neklesal na rytmu. Stále se něco děje a udrží vás v napínavé atmosféře až do samého rozuzlení. Kevin Spacey (Gerty), zapůjčení svého hlasu robotový, který děla společnost Sámovy, byla velím zajímavá! Sam Rockwel,l párkrát byl nejistý ale zvládnul to velmi dobře. Velmi doporučují fanouškům Stanley Kubrická.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Tak to, mně docela zklamalo“! Co jsem celou dobu dělal, při koukaní na ten to prý “horor“ bylo, že jsem se chlámal jak jelito, byla to neuvěřitelná blbost. Těšil jsem se na konec, jak démon prohodí Micah celou ložnici a rozbije kameru ale pan Stevena Spielberga mněl námitky aby to bylo změněno. Musím zas uznat, že s kamerou za 15 hadru, to byla dobra podívaná a za to odemně dostane **. Jen mně naštval ten konec. Ne, vždy se vyplatí poslechnout zkušeného a kvalitního režiséra.

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Film se mi více mně líbil, efekty, triky a i zvukově nadupané, díky tomu se hodně těším na Evil Dead, Warcraft. No, ale pro příště min zmateného děje a nechutnosti, a víc postrašit diváky.

plakát

Pouta války (2004) 

Jižní Korejci dávají USA pořadně zabrat a to hlavně Steven Spielberg. Jeho válečný film zachraňte vojna Ryana, byl opravdu čajíček oproti tomuto filmu . Film jsem si hodně oblíbil krásným příběhem s pohledem jak válka muže člověka změnit a kolik mu muže vzít, otázka jestli bojovat za svou vlast je důležitější než ochraňovat svou rodinu a taky by mně zajímalo kdyby starší bratr přežil jestli by mohl žit s tím že je Korejec . Efekty na jedníčku to se musí přiznat, film dokáže diváka v táhnout do pocitu bratru, taký ostatních válečníku. Myslím si, že by mněli rozšířit udělovaní Akademie, tento film by dostal nejméně 5 žlutých naháčů. Velmi doporučuji tento film.

plakát

Batman a fantom (1993) 

všechno skvěle ale vyběr přiběhu katastroficky.!!

plakát

Únos vlaku 1 2 3 (2009) 

No teda remake se nepovedl“! Originál zatím vede. Nechci tyhle dva filmy srovnávat, i když bylo by dost snadné najit protiklady. Třeba u originálu se mi víc líbil konec a to nebylo to jediné co se mi nelíbilo na tomto filmu. Walter Garber to byl tak cool chlápek že stého mohli využit jako klimatizaci ve smrduté, rozžhavené kanceláří. Jsem se až divil jak ten chlápek zvládá bez problému vyjednávání s únoscem, jako by to dělal každý den. A jak Garber jel domu potom všem s pohodovou tváří jako by řikal „zastřelil jsem únosce, držel jsem 10mega, zachránil jsem pasažéry a podal jsem si ruku ze starostou to teda zas byl obyčejnéj den že já tam vůbec chodil.John Travolta ze začátku byl dobréj, ale postupem času byl suchy a začal být nudnej, ale podal hustou hlášku na Garbera naměřenou na jeho hlas. Bylo mi ho lito že si nemohl užívat cca370melounum :-) S tou bankéřskou taktikou jak ze svého podílu cca3mega udělal mnohokrát věči úlovek se mi líbilo. Tony Scott nevím co si mám myslet otěch sekavých záběrech ale honě se mi líbilo jak zabíral kamerou NY. Par napínavých scén bylo, hlášky taky ale postavy mně velice s klamaly. Dávám 3 hvězdičky i když za čistě remake dal bych 2.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

jak jsem se zacal divat na ten serial byl jsem nadcen tou iteligni moralkou v tom to serialu mysterioznosti bylo v kazdem dile na rozdavani. nejlepsi dil byl promne kdyz kirra zabil tu byvalou agentku FBI kdyz sla rict L jak kira zabiji a mysli. po tom co se tam obevila ta trhla blodynka slo to do do WC :-) a uz mne to nebavilo jen ten posledni dil byl skvely..

plakát

Gran Torino (2008) 

Toto byla pecka“!! Myslel jsem že vím do čeho du ale kowalsky mně položil na kolena, takhle jsem se nikdy nezasmál. Tyhle hlášky mrzuté dětka, které používal na převýchovu vietnamského týnejdžra z Asiskeho stylu na americky, byly geniální tuto postavu jsem si velice oblíbil a doporučuju všem co tento film neviděly. Je vhodný pro chlápky co si chcou doplnit svůj vtipný imič, a také pro dámy co se nestydí uronit slzu.

Ovládací panel
4 body