Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Obsahy (3)

Kámoš k pohledání

Kámoš k pohledání (2009)

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní obchodník, který po zasnoubení s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jones) zjistí, že nemá žádného dost blízkého přítele, který by se mohl stát svědkem na jeho svatbě. Nelení a pouští se do trapné a bizarní série mužských schůzek, kde potká Sydneyho Fifa (Jason Segel), okouzlujícího muže, který mu ihned padne do oka. Ale čím více se tito dva muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. V příběhu, který komicky nastiňuje pravou podstatu přátelství, bude muset nakonec Peter volit mezi svou snoubenkou a nově nalezeným parťákem.

Předčítač

Předčítač (2008)

Od režiséra nominovaného na Oscara za THE HOURS a na základě oceňované novely přichází příběh lásky, tajemství a soucitu na území poválečného Německa. Když 15ti letý Michael Berg ochoří spálou po cestě ze školy zachrání ho dvakrát starší Hanna (Kate Winslet). Časem se tito dva nečekaně, ale o to víc vášnivě zapletou až do té doby, než Hanna záhadně zmizí. O osm let později Michael, nyní mladý právník, který sleduje nacistické poválečné procesy, potká svojí lásku znovu za úplně jiných okolností. Hanna je obžalována za hrůzný zločin a odmítá obhajobu. Michael postupně zjištuje, že jeho dětská láska by mohla skrývat tajemství ostudnějsí, než je vražda. THE READER je hluboce dojemný a podnětný film plný naděje, který promlouvá přímo k srdci diváka.

Rozjeď to !

Rozjeď to ! (2007)

Patnáctiletý Mikkel žije dobrý život se svojí matkou v Oslu, kde má spoustu přátel a většinu času tráví na svém skateboardu, ale když jeho matka získá novou práci, tak se s ní musí přestěhovat do malé vesničky a začít znovu. V jeho novém domově je skateboard "out" a všichni se soustředí na snowboard. Aby Mikkela přijali ostatní děti musí se na něj také vrhnout. Navíc se ještě zamiluje do přítelkyně nejlepšího snowboarďáka v okolí.

Reklama