Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Luxusní spin-off, který mě bavil od začátku do konce i když jde spíše o "lásku" . Jsem rád, že tu nebyla nějaká přehnaná akce jak v La casa de Papel... Mělo to hlavu a patu, kdy většina věcí dávala smysl. Spousta zajímavých nápadů a chytlavé dialogy.

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) 

Fantastický co k tomu více říct, už ted vím, že to budu mít v top 5 toho roku né-li top 3.. Je tam tolik věcí, že člověk pořádně nestíhá všechno zaznamenat. Souboje jsou sice rychlejší, ale né zase tolik aby nešli pochytit. Minimálně ještě jednou na to musím jít... Kdo to neuvidí přijde o hodně. Kromě akce je tam i dost emocí i takové, které jsem vůbec nečekal, že tam budou což mě překvapilo.

plakát

When I Was Most Beautiful (2020) (seriál) 

Poslední díly jsem už protrpěl v podstatě se nic pořádného nestalo za celý seriál a vše se točí takřka dokola někdo něco udělal ten druhý mu to vyčetl a naopak. Hwan se zamiluje na první pohled a drží se ho to celou dobu i přes spoustu časových skoku, že jí vůbec nevidí nebo s ní není v kontaktu neavdí stále to v sobě drží. Kolem toho se točí celý seriál a to jak kolem sebe má jiné dívky, které daleko poznal více a navíc mají zájem, tak totálně ignoruje... Jin a Ye Ji jsou iritující po celý seriál stále se chovají jakoby se vše točilo kolem nich a na ostatních nezáleželo. Nejvíce mě v celém seriálu bavila Carrie trošku "bláznivá" bývalá Jina a jejich otec. Ani hudební podkres u scén a celkově mě nenadchnul...

plakát

F1: Touha po vítězství - Série 5 (2023) (série) 

Po skončení sezony jsem si říkal jak byla nadupaná a kolik zajímavých příběhů z toho bude, ale potom co jsem zkouknul tuhle sérii jsem zklamán...  V podstatě to nejzajímavější co se mi líbilo bylo dění kolem Oscara Piastriho.

plakát

Nástrahy života (2018) (seriál) 

I když to má pomalejší tempo a někdy to je zbytečně natahované, tak to stojí určitě za shlédnutí. Dal bych 5 hvězdiček nebýt konfrontace všech bratru dohromady, když byli pouze ti 3 spolu, tak mě to spíše iritovalo než nějak zaujalo či bavilo. Jinak tomu nemám co vytknout .

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Jsem si jistý, že letos jsem neviděl lepší seriál než tenhle a klidně ho dokážů zařadit v top10 mých oblíbených serošu. Užil jsem si to od prního do posledního dílu. Neskutečná atmosféra, která se stále více stupnovala. Nenajde se tu skoro nic co bych tomu mohl vytknout, hudba výborná, do těch emocí co prožívali postavy se dalo vžít, parádní vývoj postav (Jinx best!!!) luxusní animace, skvělé souboje, zajímavé prostředí a velice dobře zpracovaný život horní vrstvy a podzemí... Kdo se nekoukne bude litovat :C

plakát

Ukažte se, duchové (2016) (seriál) 

Mile mě to překvapilo, i když nemám rád tyhle duchařské filmy, tak tohle se jim povedlo. Duchové vypadali dost dobře a efekty dokázali taky zaujmout i když jich tam moc nebylo. Chemie mezi hlavními představiteli byla více než slušná a skvěle se k sobě hodili. Když bych měl říct co se mi nelíbilo, tak určitě ta dvojce šašků co mě štvali od začátku a taky moc nevyužití záporáka, s kterým dojde ke konfrontaci až ke konci..

plakát

DOTA: Dračí krev (2021) (seriál) 

Sice dotu už nějaký ten rok nehraji, ale vždy se rád na ní kouknu či něco co s tím souvisí. Ani tohle nebyla vyjímka, náramně jsem si to užil od začátku do konce a už jen při 1 dílu jsem si ten konec musel přehrát jakou jsem z toho měl husinu :D Nevadilo by mi vůbec, kdyby to mělo pomalejší tempo a né to takhle skákalo rychle. POdle toho konce bych se nedivil, že bude pokračování. Nejvíce jsem si užil Marci a Fymryn, a je škoda že tam Terrorblade neměl více prostoru, když už přišel na scénu, tak jsi ji vzal jen pro sebe.