Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Everly (2014) 

Tři za paní Hájkovou.

plakát

Stag Night (2008) 

Parádní jednohubka, mělo to šťávu od začátku do konce, těch 80 minut utečou jak voda, pro tento druh filmu by to mělo být max. Stojí za to.

plakát

Rumah Dara (2009) 

Mohlo to být i dobrý, ale co ty akční scény, proboha? Tam to hoši úplně pohřbili :(.

plakát

Machete (2010) 

Machete don't text.

plakát

Pontypool (2008) 

No, né, že by to bylo jasných pět, ale příběh, prostředí a především Stephen McHattie a jeho podmanivý hlas mě doslova očaroval a já si tak užil po opravdu dlouhé době opravdu ukecaný horor.

plakát

Ďáblova cesta (2007) 

Trapná nuda, opravdu špatní herci a přesto dvě? Asi tam je i něco víc :).

plakát

Pach krve 3 (2009) 

Po dvou předchozích koncertech jsem se opravdu těšil, bohužel zklamání přišlo velmi rychle. I příběh třetího dílu je jiný, v rámci série originální, jen přihlouple zpracovaný. Jediné co lze na filmu vyzdvihnout jsou jako vždy báječní mutoši, které bych bez Chucka potkat nechtěl. A opravdu jen za ně zvyšuji hodnocení na dvě.

plakát

Sleeping Dogs (1977) 

Film byl pro mne velké překvapení, Sam Neill v jedné z jeho prvních rolí a jak jinak než kvalitní vystoupení. Bez jeho účasti bych však asi film minul. Je to takový malý politický thriller a bohužel je všude vidět, že tvůrci moc peněz nesehnali, škoda. Alespoň si NZ armáda mohla procvičit trochu akčního nasazení. A aplikace policejního státu na Nový Zéland a celá zápletka? Jsou zajímavé a zábavné zároveň.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Za první sérii. Ta je bez chyby. U druhé jsem se už začínal nudit a na další už nebyla chuť.