Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (914)

plakát

Děvčata v uniformě (1958) 

Opět nalezený poklad.Nádherná kamera a úžasná podívaná na herecký výkon mladičké Romy a nádhernou paní učitelku Lilli Palmer. Ta ženská měla neskutečnou jiskru v oku. V poslední řadě musím zmínit ježibabu slečnu představenou. Z té babizny šel doslova děs. Zamindrákovaná panna nakonec roztála :-))

plakát

Děkuju, pane profesore (1982) (TV film) 

Tenhle kousek patří do trezoru a poslat na měsíc. Neskutečné obsazení a výkony top herců. Smekám před rejžou Filipem který potvrdil že jeho filmy a seriály jsou prostě nezapomenutelné. Výkon Cupáka je úžasný. Smekám před tímhle kouskem!!

plakát

Diego Maradona (2019) 

Uff co napsat?? Tohle bylo veledílo o největším kopáčovi všech dob. Maradona se stal po Pelém první velkou hvězdou kterého řadili nad BOHA. Vůbec se nedivím že se chudákovi z chatrče zamotala hlava a skončil tak jak skončil. Chudák zaplatil za svoji slávu nemalou daň. Tenhle škrček dokázal s balonem neskutečný věci a vytáhl Neapol na výsluní. Když byl na vrcholu tak mu u nohou ležel celý svět. Při některých momentech ve filmu jsem měl na krajíčku a pěknou husinu. Byl to prostě Bůh.

plakát

Skřivánčí ticho (1989) 

V tomhle kousku mně neskutečně štvala pí. Hadrbolcová, ta byla tak neskutečně vlezlá a uječená až hrůůza. L.Frej byl chudák ale strašnej sympoš. Příběh je trošku podivný ale film celkem ujde i se rvačkou mezi Frejem a raplem Čepkem. Pan Suchařípa se opět předvedl se svým hlasem který je strašnější než škrábání nehty o plech ale člověk se nad tím už jen zasměje. Velký kousek předvedl Jenda Schmid, který byl na zabití. Hodnotím kladně.:-))

plakát

Germinal (1993) 

Knižní předlohu jsme slupl jako malinu a moc se těšil na filmové zpracování. Film je povedený a jsem moc rád že jsem si tu knižní představu a zasnění do života v dolech mohl prohlédnout podle filmu. Jsem trošku zklamaný že do filmu se nedostalo víc zápletek z knihy. Hodně povedená je scénka kdy dav lynčuje obchodníka a jedna zběsilá divoženka mu uřízne přirození:-(( Brrr

plakát

Pitbull: Nové pořádky (2016) 

Vega po Kobietách napráskal na diváka další obrovskou nálož. Hlavní vyšetřovatel je pořádný Mačo a trošku jsem si na něj musel zvykat ale mooc se povedl jeho obézní kolega který je hodně uvěřitelný polda ze staré školy. V porovnán s Kobiety je to trošku slabší ale pořád mooc hezká podívaná která se s divákem nemazlí:-))

plakát

Kobiety mafii 2 (2019) 

O chloupek slabší pokračování ale neméně dobré. Mistr Vega si mě získal. Jen jsem zklamán že zde již nehraje sexy Olga Boladz. Ta holka měla koule.

plakát

Kobiety mafii (2018) 

Uáááá další objevený skvost. Smekám před polákama. Jejich řeč je někdy velice malebná a někdy zase k smíchu. Film shlédnut jedním dechem. Ženské obsazení se rejžovi hoodně povedlo. Kurevsky našlapaný a zamotaný mafiánský kousek za který by se nemuseli stydět ani Taloši.:-)))

plakát

Veterán (2020) (TV film) 

Na tenhle kousek jsem netrpělivě čekal a byl moc zvědavý jak zvládne drsnou roli pošuk M. Ondrík kterého mám moc rád. V ůvodní scéně když se jde na pumpě na wc opláchnout jsem si sedl na zadek z jeho vyrýsované postavy. To klobouk dole. Film měl spád ale jsem trošku v rozpacích, myslím že se z toho dalo vytřískat trošku víc. Ale dobrý :-))

plakát

Rozpaky kuchaře Svatopluka - Pivař (1984) (epizoda) 

Jirka Brůder pěkně tahá Sváťu za uši a pekně si jej vychutnáva. Bohužel pro něj platí přísloví - Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho.... Mooc povedený díl ))