Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené herečky (10)

Helena Růžičková

U nás zřejmě best herečka.Pusu měla jako kulomet.Každou roli doslova prožívala!!!Její humor je nenapodobitelný.Rozepisovat se zde o jejich filmových rolích je zbytečný.Já si ji budu pamatovat hlavně za trilogii Slunce seno...jako starou Škopkovou:-)))

Jiřina Bohdalová

Výčet její rolí hovoří za vše.Dokázala zahrát jak vážné tak hlavně komediální role.Její hlas je nenapodobytelný.Její rákosníček je famoooznííí:-)

Simona Postlerová

Neuvěřitelně charismatická a sexy ženská.V každé roli se na ni krásně koukalo.I teď když už má nějaké roky tak ji zbožňuju:-))

Jana Paulová

U téhle ženské se musel zastavit čas.Ona snad nestárne!!!:-))Jana je neuvěřitelně charismatická ženská a navíc mooooc sexy.Stačí zmínit scénku z filmu Poslední leč Alfonse Karáska kde má na sobě pouze kalhotky a mysliveckou kamizolku.A sem tam se objeví její krásné prsa:))Wau.O nic mín jí to neseklo ani v Kameňáku a to jí přitom nebylo 25:-))

Adina Mandlová

Ve 36 letech jsem asi dospěl a začal sjíždět filmy pro pamětníky. Musím říct že na tuhle ženskou je mooc příjemný pohled. Holka měla jiskru v oku a nedivím se že po ní chlapi v té době šíleli. Z hereckých es té doby jako Baarová, Vítová, Gollová byla mému srdci nejbližší. Holt mít tak stroj času tak bych se vypravil do její doby. :-)))

Veronika Freimanová

Krásná,sexy a moc moc sympatická ženská.Nehrála sice v nějakých trhácích ale její oblíbenost hovoří za vše.Má nádherný hlas,krásně se poslouchá:-)))

Dagmar Havlová

Když začínala svoji kariéru byla pro mě ve většině rolí střeštěná holka.Byla to neskutečná divoška.Hrála prostě srdcem.S kamerou si úžasně rozuměla.Trošku škoda že se dala na cestu první dámy.Pro mě at si každý říká co chce bude jedna z našich top hereček:-)))  

Ivana Chýlková

Chýlkové sem dlouho nemohl přijít na chuť ale u ní platí rčení že zraje jako víno:-)))Její smysl je jednoduchý,nikomu se nevnucuje a tím je hodně oblíbená:-))).Má spousty krásných rolí.Výborná byla v seriálu Hop nebo Trop a filmu Perfect days.Poprvé sem si jí všimnul v super kousku Díky za každé nové ráno.

Regina Rázlová

Tohle je pro mě jasný sex-symbol z éry za soudruha.Neskutečně šmrncovní herečka která měla jiskru v oku a hlásek jako samet.:-))

Vilma Cibulková

Neuvěřitelně charismatická ženská s vyjímečným až mužským hlasem které nechybí pověstná jiskra v oku!!!!Sex-apeal by mohla rozdávat!!!