Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (380)

plakát

Abeceda (1969) (studentský film) 

Numenozni hruza promlouvajici k nam skrze abecedu. Opravdu jen pro otrle divaku, tento mikrosnimek se dostane hluboko pod kuzi.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Příjemná romantická komedie postavená jiskřivých dialozích velmi sympatických hlavních hrdinů a situačním humoru vznikajícím převážně z rozdílu fyzikální podstaty ústřední dvojice. Nabízí se srovnání se slavným filmem Duch, ale tomu bych se rád v tomto případě vyhnul. Scénáristé to totiž vzali z "druhé" (v úvozovkách a částečně i doslova) strany a výsledek rozhodně stojí za shlédnutí. Celkový dojem malinko sráží lehce přeslazený konec, ale jinak OK.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Po třetí sérii snižuji hodnocení na 4 hvězdičky.

plakát

Akce Bororo (1972) 

Příležitostné narážky hlavních postav na ideálnost komunistického zřízení a morálky film dost srážejí dolů. Za zmínku stojí výborná hudba Petra Hapky.

plakát

Aladinova lampa (1966) 

Dejove naprosto chaoticka pohadka s moc povedenym obrazovym ztvarnenim a prijemnou orientalni hudbou. Velmi se mi libily doslova demonicke postavy zleho kouzelnika a samozrejme dzina, ale bohuzel ostatni postavy pusobi spise trapne komicky.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Zbytečný film s panoptikem herců Tima Burtona, ale bohužel "bez něj". Asi není v pořádku, že nejlepší scéna z celého filmu jsou první 2 houbové minuty závěrečných titulků.

plakát

Americký cyborg (1993) 

Jedna hvězdička za cyborga ala Terminátor s pečlivě zastřiženým knírkem a starostlivostí, aby měl vždy pečlivě naleštěné boty :-)