Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Mulan (2020) 

Málem 3*, ale - spoiler - za ten nakopnutý šíp na konci...

plakát

Ip Man 2 (2010) 

Dokonale vykreslené pokračování života jednoho z průkopníků stylu Wing Chun.Nemá cenu srovnávat s filmy jako je Rocky aj.Toto je Hong Kong styl se vším co k tomu patří a k tomu bravurně zvládnutý podložený hudbou mistra Kenjiho Kawaie.Hudba 100 %,Film 150%.Velmi zajímavý komentář :JFL

plakát

Urideului haenbokhan sigan (2006) 

Taková nádhera. Na konci jsem se bez ostudy a bez zapření upřímně a neurvale rozbrečel .

plakát

Psanci (2006) 

Johnny TO - "Nerad následuji nějaké ´trendy´ - Chci dělat jenom to, co chci dělat já. Nezajímám se o současné směry...” .Naplno souhlasím,Johhnie umí a zde to dokazuje ve skvělém easternu.Někteří si mohou říct že tohle je jako z tohoto filmu a toto zase z onoho ale..... výborné sobě vlastní zpracování,čtveřice mazáckých hitmanů,hvizd tisíce a jednoho náboje,výborná hudba,man with a harmonica,5 hvězd,slzy,konec.

plakát

Dobrý ročník (2006) 

Každý má vybudovaný žebříček svých filmových srdečních záležitostí.Neříkám že tento snímek zaujímá vrchní pozice tohoto žebříčku ale při nejmenším mě vždy krásně pohladí a zahřeje na srdci a duši.

plakát

Memories (1995) 

Tohle je opravdu nádhera.Dechberoucí Magnetic Rose,Vtipně pojatá povídka Stinky Bomb a vizuálně dokonalá Cannon Fodder.Krásný celek + 5 hvězd navrch.

plakát

Zóna smrti (2005) 

Po druhém shlédnutí dávám 5*. Sammo Hung předvádí dokonalý koncert. Neznám snad jediného člověka, který tolik váží a tolik bezchybně předvádí. Donnie Yen rozhodí košuličku a vida, další z jeho ukázek, že je opravdový mistr je na světě. Musím ještě pochválit volbu záporáka Jackyho Wu. Tenhle kluk si zajisté ještě vyšvihne nejedno salto přes laťku pěkného hereckého výkonu.

plakát

Ip Man (2008) 

Pro příznivce starých dobrých kung-fu filmů moc příjemná a nadupaná záležitost.Pro ostatní ......to je ve hvězdách.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Dokonalá akční jízda jako na horské dráze.Takhle jsem se nesvezl ani 1x vživotě na Matějské pouti.4,5 hvězdy a zbytek do páté hvězdy za zeskok ze schodů.John Powell - dokonalá hudba která zaujíma veeelmi čestné místo v přehrávači.

plakát

Žízeň (2009) 

Nevkusné,vtipné,dechberoucí,báječné + výborný soundtrack