Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (383)

plakát

Marley a já (2008) 

U tohohle filmu neřešim dialogy nic takovýhle. Je to prostě nádhernej film, u kterýho kdo nebrečí, tak neni člověk.

plakát

Hledání Země Nezemě (2004) 

Film ve kterym hrajou oba dva moje nejoblíbenější herci. A skvěle v něm excelují. To se ani nedá popsat kolik lidskosti a radosti (ale na druhou stranu i smutku) je v něm

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Jako celek dosti zmatené. Jako jednotlivé výlety celkem skvělé, hlavně Johnny Depp. Ale hlavní atrakce, Heath Ledger, to je panečku...sice to neni tak působivá rozlučka jako byl Joker, ale skvělej je:-)

plakát

Hříšný tanec 2 (2004) 

Hudba mě neoslovila, příběh je uplně stejnej jako jedna, to se neřeší, takže jediný co stojí za zmínku jsou taneční čísla.

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Jako dokument do kino, nic moc. Je tam málo hudebních čísel, ale na druhou stranu málo informací o přípravě. Ale v průběhu sem nechtěl aby to skončilo, a chtěl sem vidět celou M.J. show.

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Perfektní taneční čísla, skvělé písně (škoda, že jsou jen přebrané). Neni to muzikál všech muzikálů, ale jeden z nejlepších filmů roku 2001 to je určitě

plakát

Insomnie (2002) 

Christopher Nolan mě trochu timhle filmem zklamal. Čekal jsem nějaký šokující odhalení na konci, ale on se držel jen zavedených kolejí. A natočil to opravdu skvěle. Mráz leze po zádech.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Typický Downey jr. v povedené akční oddechovce. Neni to sice nejlepší film Guye Ritchieho, ale svojí kvalitu to má.

plakát

Cesta na Měsíc (1902) 

K tomuto dílu vzhlížím s úctou, protože to co dokázal Mélies je vážně skvělé dílo, hlavně po grafické stránce. Skvělý začátek kinematografie

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

1. Serie: Wau tady to zavání průšvihem´(začíná být závislej, to je ten průšvih:-D). Takovejch hlášek, a pořád originálních:-) 2.Serie: To si děláte srandu ono to je pořád tak skvěle originální?:-D 3.Serie: No dobře originalita trochu upadla, ale takovouhle zábavu nepřinášeli ani Přátelé v období jejich největší slávy.