Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (72)

plakát

Pán času - Chichot (2023) (epizoda) 

Doctor is back and with a full power! Už jsem tomu nevěřil a smířil se s faktem, že Doctor už pro mě skončil, ale díky třem speciálům naděje zase ožila. Tak schválně co vánoční speciál.

plakát

Zaklínač - Shaerrawedd (2023) (epizoda) 

Je to sranec. Koncim. Prvnim dilem druhem serie skoncil solidni pokus o serialoveho Witchera.

plakát

The Last of Us - V časech nouze (2023) (epizoda) 

Tenhle díl by si zasloužil delší stopáž a větší hloubku. Atmosféra byla poloviční oproti předloze.

plakát

The Last of Us - Napospas (2023) (epizoda) 

Škoda, že tvůrci nezakomponovali i příběh spadlého vrtulníku a jeho posádky. A také jsem doufal, že episoda skončí přesně tou scénou, kterou skončilo DLC ke hře. Přemýšlel jsem jestli kvůli tomuhle aspektu dát 4, ale hlavní linka byla předána výborně i s rozsahem emocí, které jsem cítil při hraní. Pro mě osobně zatím jedna z nejlepších epizod, která znázorňuje jeden z nejsilnějších momentů hry.

plakát

Malá mořská víla (2023) 

To se jednomu dělá zle, když čte místní komentáře. Svést se na vlně nenávisti je jednodušší než to vypadá. Je Ariel úžasná pohádka? Není! Je to lehký nadprůměr s pár osvěžujícími prvky, ale přidávám hvězdu, abych aspoň trochu posunul hodnocení směrem tak kam patří.

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

"Mind-blowing", alespoň pro fanouška předlohy, který čekal úplně jiný průběh. Byl jsem celkem zvědavý jak se s velice akční pasáží hry tvůrci poperou a i když to vzali za úplně jiný konec, a možná právě proto, tak jsem nad míru spokojený. Díky a jen tak dál.

plakát

Psí svět (2021) 

Melo to dej a zajimave postavy….asi…..divakum vsak zustalo vse utajeno. Nemam rad filmy kde nevite co se deje, neznate motivace postav a za celou dobu se to nedozvite. A samozrejme vam nikdo nerekne, kde se film odehrava, proc je situace takova jaka je a mohl bych pokracovat dal, ale predpokladam, ze uz jsme se pochopili.