Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (73)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tarantino má oproti ostatním režisérům strašnou výhodu. I když jede na půl plynu, stejně je lepší a vtipnější než všichni ostatní! A hudba? QT je asi nejlepší DJ na světě!

plakát

Modrý samet (1986) 

Blůů Velvéét. S Mulholland Drive jednoznačně nejlepší Lynchovina. Dokonalé, nádherné, promyšlené, senzační a přitom tak depresivní a zvrhlé. Denis a Isabella užasní a z Kyla se stává jeden z nejoblíbenějších herců. "It's a strange world, isn´t it" "Let's fuck"!

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) odpad!

Známka kvality není za břicho se popadající celé kino, jak tady někdo píše. Když v něm sedí lidé, kteří jsou schopni zaplatit za poslední filmy Marušky a klidně na ně jít v sedm ráno po prokalené noci, protože už prostě nemůžou spát. Přesně pro tyhle lidi to je. Ano, kdybych po roce koukání na VéKáVéčka a Ordinaci narazil na tenhle skvost, asi by mi to taky vykouzlilo úsměv na tváři. Absolutní a nejhorší dno, kdy kurevsky urážím odpad. 0% a to jsem hodně přidal.

plakát

Bastardi 2 (2011) odpad!

Haha. Že byl Tom v jedničce při těle se ví, ve dvojce už sotva chodí a ve trojce ho nejspíš bude přepravovat těžká technika. Cigáni na lyžích, totální herecké all star v čele s Jiříkem od Krampolů. Obávám se, že urážím odpad!

plakát

50/50 (2011) 

Who likes putting dicks in their mouth? That's why they're called blow jobs. It's job. 80%

plakát

Umělec (2011) odpad!

Natočili jsme v roce 2011 němej černobílej film a všichni se poserte. A ono buch a většina z vás se z toho vážně posrala. Nepatřím mezi ty, které tak nostalgicky oslňuje pocit sledování 80 let starého filmu. Nejsem si totiž vůbec jistej, zda v oblasti filmu jsou kroky zpět dobré a taky zda je dobré za ty kroky vůbec chtít Oscary. Hodnocení opět ovečkovské, kdy se každým dalším oceněním zvedá a každému ty hvězdičky padaj z kapsy, jak kdyby ji měl děravou. Opravdu je to taková zábava, opravdu je to tak skvělý snímek, že by mohl konkurovat vůbec těm nejlepším? Herci super, hudba super, ale celkově je to prostě jedna velká nuda. O to víc mě mrzí, že toho Oscara za nejlepší film prostě vyhraje! Co se týká scénáře, tam mě děsí už ta nominace. Dobrá, berme to jako poctu, ale ty ocenění nechávejte filmům, které nás někam posunují a né vrací o x let zpět.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Absolutně nejlepší Woody, kterého jsem kdy viděl. O půlnoci mě posaďte do 177 Torpéda, vedle mě Marion a naproti kluky ze ztracené generace. Do ruky mi dejte drink a vozte mě po deštivé Paříži. Pak už nechci nic, teda kromě večeru s Marion. A pak kde ze vzal Nenápadný půvab buržoazie, že pane Buñueli. 90%

plakát

Generace Singles (2011) 

Protože jsem to v Jihlavě na MFDF prošvihl, musel jsem čekat na HBO. Tak blízké téma mi nemohlo uniknout. Nicméně z dokumentu se dalo vytěžit o mnoho víc. Kde jsou sociologové, kde jsou psychologové? Proč jenom značně inteligentní lidé? Jirka Vaněk je sympaťák, jeho jediný problém jsou vysoké nároky, protože většina žen je prostě banálních. Později uspěje. Veronika Zemanová si ho najde velmi brzy, problém bylo úmrtí přítele. Jan Hron je děvkař, a schovávanka na to, jak moc chce přítelkyni, ho jenom baví. Eva Adamusová na to co může nabídnout má neskutečně vysoké nároky. Zuzaně Bednářové potřeba vysvětlit jednu věc. Že kdyby někteří muži neuměli přemýšlet, tvořit, neměli fantazii a neuměli duševně/fyzicky pracovat, seděla by teď sama nahá nešťastná na bobku v dešti uprostřed lesa. U Jana Uricha problém nebude vůbec. I tak je to téma tak zajímavé, že 65% je na místě. Strašně se mi, ale líbí věta uživatele Vančura: "Kdo se vztahům vyhýbá a nalézá útěchu v jakémsi bizarním novodobém epikureismu, ostentativně se vymezujíce proti vědomí, že je to pouhá znouzectnost, žije ve lži, a je nucen být nešťastný."

plakát

Kafe a cigára (2003) 

Kafe a Cigára. Žijeme jen jednou, tak proč to do sebe nesypat. Polovina povídek šlape jak prase a druhá polovina je neskutečná nuda. Protáhnout scénky Blanchett/Blanchett, Murray/GZA/RZA, klidně i Cooggan/Molin a zbytek vyházet a někam nacpat Iggyho. Pak se můžeme bavit i o pětihvězdě. Takhle za dobře. Co se týká tématu šlape Tesla a kafenanuk. No a proč bychom si nezapálili, když už jsme přestali kouřit...