Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (46)

plakát

Rivalové (2013) 

Remeslne dokonale, takovou kameru jsem uz dlouho nevidel, a nechapu Akademii, ze tento snimek presla bez jakekoliv nominace.

plakát

Interstellar (2014) 

Nepamatuju si, kdy jsem naposled odchazel z kina a az teprve pred budovou jsem si oddechl. Naposledy asi po Inception. Nolan dokazal nemozne, natocit lepsi film nez vsechny jeho predchozi. S takovou lasko k filmarine ze uz dneska moc nepotkavame. I kdyz je to zcela experimentalni indie film s velkym rozpoctem, Kris Nohan z toho vytahnul nejvic co slo. Pokud tu nekdo resi Fyziku a logiku, tak se jdete nejdriv vyzvracet do kyblu. Mel jsem radost videt Bentleyho, naopak Damon se mi do toho filmu vyrazove nehodil. Doufam, ze si reziser neda dlouhou prestavku a uz ma v hlave dalsi film podle jeho scenare.

plakát

Černá labuť (2010) 

Aronofksy podle meho nazoru udelal MASTERPIECE. Snaha stat se slvnou dohani hrdinku az na kraj psychicky moznosi a osedlost cernou labuti se stava hmatatelnou. I kdyby Nat netancovala, stale si Oscara zaslouzi. A mel ho dostat i Darren

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Pro me je to naprosta bomba. Marvel se kazdym filmem dostava vys.

plakát

Vše o mé matce (1999) 

Velmi depresivni atmosfera se drzi celeho filmu, trosku mi to pripominalo letosniho Allena (Jasmina)

plakát

Carrie (2013) 

Toto se nepovedlo. To je tak, kdyz chce nekdo vydelat na klasice.

plakát

Dragonfyre (2013) 

Hlavne, ze by to nas teply uzivatel Verbalek natocil lepe. Uznavam tu snahu, a to, ze kluci nemeli na efekty nemuzeme odsuzovat, ze. Podle me, filmarsky je to na podminky, zkusenosti a vsechno docela primereny.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Videno 10.5. V canterbury, Uk. J.J. je proste star trekovy geek. Into darkess vypiplal jeste detailněji nez pvni film a je vidět, ze si to Uziva. Benedict byla dobra volba pro roli Harissona a jeho hlas je úžasný. Nevím jak dopadne man of steel ale pro me tuto asi nejlepším filmem roku a prave jenom superman by ho mohl trumfnout. Star wars je v dobrých rukou.

plakát

Nevědomí (2013) 

Chtel bych scenaristum nachcat do oci.....

plakát

Hostitel (2013) 

NIccol se bohužel pustil do špatných vod. Film není vubec špatný, ale vybrat si jako předlohu Meyerovou? Musel vedel,že ten film rozdělí lidi na dva tábory ještě pred tim, než vůbec vyjde. Vubec to neni špatný, ale je to moc sametový na mě.