Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (97)

plakát

Na střeše (2019) 

Tak tenhle film me uplne dostal. Dojemny, skvele koukatelne, vtipne, autenticke.

plakát

Do roka a do dna (2011) (pořad) odpad!

To je smutný, jak velký shit je možný vyprodukovat. Člověk by řekl, že se to časem bude zlepšovat, ale tohle je fakt peklo. Jenom přemýšlím, komu je u toho trapněji. Jestli těm hercům, kteří očividně musí vědět, že melou úplný ptákoviny. Nebo těm "hostům", kteří se tam musí jako by usmívat každý tý srágo..ře, nebo těm kameramanům a zvukařům, kteří si říkají, co ještě budou muset vydržet za tu výplatu nebo teda divákovi, který vzpomíná, jestli viděl už někdy něco trapnějšího a proč v roce 2018 nedokážeme udělat na ČT (!) něco míň trapnýho.

plakát

Zázračný nos (2016) (TV film) 

Hrozná nuda. Film má šílený zvuk, postsynchron se vůbec nepovedl. Navíc, o čem to je? Děj se rozvíjí tak, že by z toho mohly být asi tak tři filmy a nic není pořádně dotažené.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Pro koho to mělo být? Takový ten film, který není nakonec pro nikoho. Není to ani pohádka, ani drama, ani film pro dospělé, přitom to má od všeho trochu. Film jede trochu na módní vlně La Fabrika, kostýmy v kůži a všechny ty hodinkové stroječky jsou vystylované, ale spíš je to takový kýč. U většiny scén jsem trnul, jak daleko to s trapností dotáhnou. No ale dokoukal jsem to, pár scén mě pobavilo a synovci to přežili.

plakát

Padesátka (2015) 

Nic jsem nečekal a pak se dobře bavil. Není to žádné geniální dílo, ale po dlouhé době jsem něco dokoukal s chutí. Nejvíc si cením odvahy pustit se do témat typu "naši horalové", "běžkaři", "nemocnice ve Vrchlabí" apod. Nejsou to světová témata pro každého, nemůžou zaujmout moc lidí ani tady v Čechách, ale kdo to zná a chápe, ten si to fakt užije. dialogy občas vázly, ale víckrát byly skvělé, četně hereckých výkonů. Takže celkově, je to taková kravina, která mě ale neurazila a pobavila.

plakát

Ctrl Emotion (2009) (studentský film) 

Super! Dobrý nápad, dobře zahrané, akorát dlouhé. Těším se na další počiny téhle party

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Skvělá kamera, zimní prostředí Minnesoty, hudba atd. Ale příběh slabý. Nebýt nehrců a aureoly režisérů, je to úplná kravina, navíc dost nudná.

plakát

Ulovit miliardáře (2009) 

No, je to sr... ale má to několik dobrých scén a celkově je to úplně o něčem jiném, než Kameňáky atd. Proč to ten Vorel musel tak zmrvit?? Vlastně je to škoda, protože by to mohl být dobrý film. Třeba ta postava zfrustrovaného nezávislého novináře Skopového je výborná. Podobně ta manipulace je vlastně dobrá. U těch židovských a cikánských scén jsem teda ale fakt trnul.

plakát

Superbad (2007) 

Naprostá paráda. Jeden z mala filmů, kdy mám pocit, že ty dialogy jsou věrný a nepsala je nějaká holka, jakože takhle si představuje, že se klucí baví. Parádní.