Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (107)

plakát

Skyfall (2012) 

Bondovka, jak má být. 100%

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Chápu, že ne každý se bude líbit. Já jsem ale generace, která prcičky zažila v prváku na škole. U tohohle jsem se bavil stejně dobře jako kdysi u první dílu. Takže trocha nostalgie, trochu jsem se v tom taky našel, ale hlavně x dobrých momentů, které mě fakt pobavili. Starý dobrý prcičky. "MILF!, MILF!, MILF!, MILF!"

plakát

Hatfieldovi a McCoyovi (2012) (seriál) 

Dobře zpracované téma z "divokého východu". Takových westernových snímků je jak šafránu. Celkem realistické zpracování se mi moc líbilo. Sice bych tam pár výhrad našel, ale přesto musím dát 90%, takže 5.

plakát

Kazatel zla (2010) 

Vynikající skandinávské krimi. Váhal jsem mezi 4 a 5, ale vzhledem k tomu, že severské filmy mají trochu jiný nádech a atmosféru, kterou mám rád, tak i pro tuhle neokázalost dávám nakonec 5.

plakát

Lovci hlav (2011) 

Neotřelé, surové, skandinávské :)

plakát

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 

Krobot s Vetchým excelují, ostatní zdárně sekundují. Chlámalo se celé kino. Takhle už jsem se hodně dlouho nepobavil. Nastavenou laťku seriálu to minimálně vyrovnalo. Nejvíc mě dostal Vetchý trenující na zahradě s manželkou :)). Vzhledem k tomu, že prostředí venkovských fotbalů je mi blízké, tak pro mě měl film i další rozměr navíc. Kamarádka, které je toto prostředí cizí, se taky výrazně bavila. Takže i z tohoto pohledu jsem se přesvědčil, že humor přeboru opravdu není pouze pro úzké spektrum diváků.