Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (107)

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

Vydařený akčňák. Moc jsem od toho nečekal, ale Liam je prostě husťák! Drží celý film ještě o stupínek výš a to stačí! Žádná nuda, furt se něco děje a odsejpá a tak to má být! Nebýt honičky v Istanbulu (jinak celkem povedená), kde děvče bez řidičáku řídí jako Tommi Mäkinen v nejlepších letech, tak dám snad plné hodnocení. :) Nechápu negativní postoje některých "odborníků" k této "dvojce". Připadá mi, že některý lidi filmy už předem odepíší a pak už je nedokáží objektivně ohodnotit. Ale to je můj subjektivní názor :)

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Chápu, že ne každý se bude líbit. Já jsem ale generace, která prcičky zažila v prváku na škole. U tohohle jsem se bavil stejně dobře jako kdysi u první dílu. Takže trocha nostalgie, trochu jsem se v tom taky našel, ale hlavně x dobrých momentů, které mě fakt pobavili. Starý dobrý prcičky. "MILF!, MILF!, MILF!, MILF!"

plakát

Hatfieldovi a McCoyovi (2012) (seriál) 

Dobře zpracované téma z "divokého východu". Takových westernových snímků je jak šafránu. Celkem realistické zpracování se mi moc líbilo. Sice bych tam pár výhrad našel, ale přesto musím dát 90%, takže 5.

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Pamatuji si, jak jsem se spolužákem a dvěma kamrádkama :), na tom byli tenkrát v kině. Byli jsme zrovna v podobném věku, jako hlavní protagonisté. Takže jsme se pořádně pobavili. Bylo to pro nás tehdy horké aktuální téma. Párkrát jsem málem spadl z křesla. Ostatní komedie prteenagery, co přišli po prci prci už byly pouze nepovedené napodobeniny.

plakát

Kazatel zla (2010) 

Vynikající skandinávské krimi. Váhal jsem mezi 4 a 5, ale vzhledem k tomu, že severské filmy mají trochu jiný nádech a atmosféru, kterou mám rád, tak i pro tuhle neokázalost dávám nakonec 5.

plakát

Stroj času (2002) 

nedoceněný film. Já ho zhltl raz dva :)

plakát

Lovci hlav (2011) 

Neotřelé, surové, skandinávské :)

plakát

Blbec z Xeenemünde (1962) 

Viděl jsem kdysi ještě jako teenager :). Za skvělý humor a vynikajícího Václava Sloupa 4.

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

fandům série se musí líbit. proti nepovedené Vzpouře Lycanů kvalitativní posun zpět na úroveň prvních dvou dílů.