Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Obsahy (13)

Rozkvétající myšlenka

Rozkvétající myšlenka (2022) (amatérský film)

Autora může myšlenka na cokoliv napadnout kdekoliv a kdykoliv. V jedné chvíli mu hlavou (v mozku) proběhl hlodavec. Prostě myšlenka. Otázkou zůstává, zda-li autor zapomene na myšlenku a nechá ji zemřít v zapomnění, nebo bude myšlenku v něco rozvíjet neboli ji nechá rozkvétat v cokoliv.

Ben

Ben (1972)

Dramatický film s prvky hororu o přátelství. V momentě, kdy Willard (Bruce Davison) vyvraždil polovinu Benovy potkaní rodiny, a když jeden z policajtů přímo před očima Bena začne zabíjet potkany, kteří mu nic nedělají, Ben začíná lidstvo nenávidět, a tak se rozhodne se svou rodinou zabít každého, kdo zaútočí na jeho rodinu. Pak ale potká malého kluka Dannyho (Lee Montgomery), který je po operaci svého nemocného srdce. Ben jasně vnímá Dannyho veškeré chování a uvědomuje si, že je to moc hodný člověk. V momentě, kdy si chce Ben vyhledat potravu ve městě, nastává chaos. Danny se o veškerých Benových loupeží dozvídá, ale i přesto chce Benovi vše vysvětlit a ochránit ho. Zde se karta obrací. Zlem nejsou potkani, ale lidi.

Sonic Mania Adventures

Sonic Mania Adventures (2018) (seriál)

Sonic chce opět jako vždycky ochránit svět před zlem, aby byl všemi oblíbený a milovaný ježek. Jenže Robotnik neboli Dr. Egmann chce získat všech sedm chaosových smaragdů pro sebe. V tomto plánu mu pomůže Metal Sonic, mechanická kopie Sonica, se super Sonicovou rychlostí. Nic se však neděje! Sonic je připraven opět se svými přáteli zachránit svět.

Sonic Underground

Sonic Underground (1999) (seriál)

V tomto seriálu se dozvíme, jak vypadá život Sonica v jiné dimenzi a v jiné časové linii. Příběh seriálu je o tom, že má Sonic sourozence – bratra Manica a sestru Soniu. Všichni tři mají stejný cíl – navždy porazit Robotnika a navrátit zemi svobodu.

Dobrodružství ježka Soníka

Dobrodružství ježka Soníka (1993) (seriál)

Další seriál se Sonicem, tentokrát s komediálním formátem. Všechny epizody tohoto seriálu jsou zaměřené na zábavná dobrodružství Sonica, Chvostíka a jejich uhlavního nepřítele Robotnika! Jsou Sonic i Chvostík opravdu tak chytří a silní, aby navždy ochránili nevinné?

Dobrodružství Ježka Sonica

Dobrodružství Ježka Sonica (1993) (seriál)

Už jste někdy viděli království plné bolesti a utrpení? To je Mobotropolis. Mobotropolis ale nebyl vždycky takový, dokud mu nezačal vládnout psychopatický Dr. Robotnik. Od té doby příroda jako kdyby neexistovala. Všude jen kov, znečištěný vzduch a špína. Avšak zbyla poslední naděje, a tou je Antropomorfní ježek Sonic. Ten žije v jednom schovaném lese zvaném Sukov, kde je pár přeživších obyvatel z původního Mobotropolisu. Ti se rozhodnou za pomocí svých zbraní vytvořit povstání a navždy navrátit Planetě svobody opravdovou svobodu. Vypukla tedy válka za svobodu.

Evil Bong 666

Evil Bong 666 (2017)

Obchod s kuřáckými potřebami nyní vlastní Lucy Furr (Mindy Robinson), přímá uctívačka Lucifera. Do obchodu příjdou různí kuřáci a nakonec se tam mihne i Králík, který jde se svýma kamarádkama na pokec. Jenže při strašné závislosti na kouření se v obchodě otevře brána do pekla. Do sexy pekla, jehož pánem je liliputánský Lucifer, kterého si Lucy Furr ihned oblíbí. Kamarádky od Králíka jsou v pekle zajaté, a tak je jen na něm samotném, jak je zachrání. Nebo ne?

Vraždící perníček vs. zlý Bong

Vraždící perníček vs. zlý Bong (2013)

Larnell si se svým liliputánským kamarádem otevřel obchod s kuřáckými nástroji a příslušenstvím, a zároveň bazarem. V bazaru se to hemží samými divnými lidmi. Ve městě se ale otevřela pekárna, kde si Larnell našel svou lásku. Bohužel pak vypukne chaos. Vražedný perníček začne s vraždama úřadovat po obchodech a Ebee se vrací!

Evil Bong 777

Evil Bong 777 (2018)

Králík se rozhodne pozvat své nejlepší kamarádky na výlet do Las Vegas. Jako předkrm si Králík v Las Vegas dá návštěvu divadla zvaného „Fuppet Theatre“. Jedná se o divadlo plné nevhodných věcí pro dospělé. Následně se ubytují v hotelu. Každý si v Las Vegas našel svoje. Vypadá to, že Králík konečně našel super místo pro užívání si svého života.

Evil Bong: High 5

Evil Bong: High 5 (2016)

Králík je se svými kamarády navždy uvězněn v kuřáckém světě. Nebo ne?
Králík dostal od Ebee šanci, že může ze světa kouření uniknout. Bohužel k tomu potřebuje milion dolarů, které on nemá. Nevadí, Ebee pro něj a jeho kamaráda přichystala obchod s kuřáckými potřebami, kde peníze může králík vydělat. Králík bude muset ale pracovat nonstop a navíc dozorcem v obchodu bude Vražedný perník...

Evil Bong 420

Evil Bong 420 (2015)

Vodní dýmka Ebee s vražedným perníčkem se vrací zpět v tomto pokračování. Králík se rozhodl hodit všechny své starosti za hlavu, a tak si otevřel bowlingový klub. A zájem o práci byl velký. Zákazníci a hráči se hrnou o sto šest. To je asi Králíkův nejlepší den že? Ba naopak. Ebee se nelíbí, že Králík si otevřel klub, a tak za pomocí Vraždícího perníka se rozhodne Králíka i jeho kamarády uvěznit v kuřáckem světě jednou provždy.

Blade the Iron Cross

Blade the Iron Cross (2020)

Čepelkář je zpět. Tentokrát ve svém dalším pokračováním bez jakékoli pomoci ostatních loutkových kamarádů. Čepelkář se bude snažit najít nacistického doktora Ericha Hausera a poslat ho zpátky do pekel, odkud přišel.

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog (1996)

Po dlouhé válce za svobodu se Sonic rozhodne se svým adoptovaným bratrem zůstat v pohodlí svého bydliště, ale z ničeho nic se dozví, že musí za prezidentem. Jenže tam na Sonica čeká Robotnik – úhlavní nepřítel Sonica, který vstal z mrtvých pomocí moderní technologie s prosbou, že celá planeta svobody je v ohrožení. Dokáže ale Sonic uvěřit svému uhlavnímu nepříteli, když nechal zabít několik zvířat a lidí, a když Sonicovu rodinu před válkou podvedl?

Reklama