Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Seriál o 6 mladých lidech v New Yorku, které se potýkají s každodenními problémy. Tento sitcom má za úkol hlavně bavit a to splňuje dokonale, u každého dílu se člověk zasměje a to nejednou. I přes to jak je seriál dlouhý (10 sérii), tak si udržuje kvalitu v každém dílu každé série. Pokud se člověk chce zasmát, zvednout si náladu, tak toto je jasná volba.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Sitcom, který hlavně v prvních 5 sériích trápí bránici, co jen může. Poté bohužel kvalita trochu opadla (i díky příchodu Amy a Bernadette) a seriál dojíždí, tak trochu na volnoběh. Ale i zde se najde spousta jedinečných momentů, u kterých se člověk nezvládne nesmát (například Howardova imitace Sheldona). I díky tomu a hlavně díky prvním sériím se tento sitcom řadí mezi nejlepší svého druhu.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Příběh, který vypráví Ted svým dětem rozhodně zaujme a určitě pobaví. Hlavně epizody ve kterých dostane nejvíce prostoru Barney (nejlepší TV postava napříč všemi sitcomy) nebo Marshall, prostě nemohou nudit. Ke seriálu mám asi tři výtky: přílišná délka, kdyby byl ukončen o dvě série dříve asi by se moc lidí nehněvalo, postava Robin mi vůbec nesedla a pak celé zakončení seriálu, který takhle dopadnout z mého pohledu skutečně neměl. Ale jinak je to skvělý sitcom, který člověka rozesměje a dají se s ním strávit příjemné chvíle.

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka (2009)

Jeden z nejlepších amerických sitcomů a asi nejlepší, který nemá přidaný umělý smích u každý scény. Nejlepší jsou hlavně první série, pak přeci jenom trochu kvalita klesla, respektive je zde méně legendárních dílů. Velkým plusem je i obsazení hlavně Phil, což je z nejlepších postav napříč seriály. Ale baví mě i ostatní: Luke, Claire, Jay, Gloria, Haley, Alex, Joe, Manny nebo Mitchell. Vlastně jediná se kterou jsou nespokojený je Cam, který sice občas umí i potahat celý díl, ale bohužel většinou mě spíš štve, speciálně když se k němu přidala jeho sestra Pam, kterou vyloženě nesnáším. Jinak mojí oblíbenou epizodou je s07e18. 85%

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Jeden z nejlepších krimi seriálů a asi vůbec nejzábavnější. Kvalita děje se liší epizodu od epizody, případ od případu, většina je ale na nadstandardní úrovni. Herecky mě baví každá epizoda, oblíbil jsem si celou čtveřici Castle, Beckett, Javi a Ryan. S tím že první dva musí mít rád asi každý fanoušek seriálu, protože seriál na nich skutečně stojí a druzí dva je skvěle doplňují.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Parádní seriál, tedy do konce 8. série. Pak už to je úplně jiný seriál. Důvod? Seriál přijde o toho, který ho celou dobu táhl - Charlie Sheen. Když budu mluvit o prvních osmi sériích, tak musím říct, že není moc lepších sitcomů. Bavil jsem se u každého dílu, co si pamatuju. Zároveň díky vedlejšímu obsazení, které většinou i dobře zahraje, je se i na co koukat. Jeden malý problém jsem přece jen měl. A to že ke konci, mě už začal štvát skrblík Alan, co je moc, to je prostě moc.

Kancl

Kancl (2005)

Na první pokus (shlédl jsem pilot) mě seriál nezaujal. Na druhý (shlédl jsem s01e02) také ne. Třetí následoval asi po dvou letech a tentokrát jsem zkoukl s03e01 a najednou to byla jiná písnička. Do týdne jsem ho viděl celý a zařadil jsem ho ke svým nejoblíbenějším seriálům. Jediný slabší části jsou první série a pak poslední dvě jsou bez Michaela a s ne tak využitým Jimem trochu slabší. Ostatní série jsou skvělé napsaný a i skvělé zahraný. Ať už se to týká Michaela (s výjimkou pár epizod, kdy už leze na nervy), Jima (kterýho pranky zvedají úroveň každé epizody), Pam (který nabízí seriálu nejen roztomilý úsměv) anebo Dwighta (který epizodu od epizody roste a nejlepší části jsou nakonec ty, které stojí na něm). Epizody nabízí kromě komedie i dávku romantiky mezi Jimem a Pam (tedy až do jejich svatby, pak to přece jen trochu opadlo). Zkrátka je to vynikající sitcom a jsem rád, že jsem mu dal tři šance než jsem mu přišel na chuť a nemůžu se dočkat až ho trochu zapomenu, abych si ho mohl pustit znovu.