Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Srbský film (2010) 

Čekal jsem drsnější, ale zdaleka ne tak zvrhlý snímek. Pro mě jeden z nejsilnějších a nejintezivnějších filmových zážitků, naprosto nekompromisně gradovaný, skvěle natočený i zahraný s jedním z nejvíce kulervoucích soundtracků. Skvěle to shrnul jeden známý, který po filmu prohlásil:"No doprdele pičo, taký film jsem ještě neviděl!"

plakát

Škola života (2009) 

Brr....všechno zlé za námi a rychle pryč. 95 minut, které se táhnou jako maraton Planety Opic blitkým příběhem k neskonale zoufalému konci. Jednu hvězdu za výbroného tatínka a fáro hlavního hrdiny.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Buď tam spolu píchaj, nebo tečou potoky umělý krve. Sorry, ale mě to fakt nestačí...

plakát

Gran Torino (2008) 

Nejpřeceňovanější film na ČSFD. Clint sice hraje seč může a jde mu to sakra dobře, ale scénář, který se přes svoji tupost a naivitu snaží tvářit neskutečně vážně a oduševněle, to prostě zachránit nedokáže.

plakát

Mlha (2007) 

Husté jako mlíko. Někteří herci by možná měli zauvažovat o změně profese, ale i tak mi párkrát běhal mráz po zádech a závěr snad ani nemohl být lepší.

plakát

Oko (2002) odpad!

Nuda, očekával jsem napětí, okousané nehty, problémy s usínáním....prostě horor. A co jsem dostal? Jakousi slátaninu, ve které se střídá celá plejáda tragických herců, kteří jsou spolu s režií nejděsivějšími elementy celého filmu. A přitom námět je perfektní....škoda. Ruce pryč a rychle odsud.

plakát

Téměř dokonalý zločin (2000) 

Není to moc originální, ale režisér z toho dokázal vytřískat všechno co šlo. Nudit se nestihnete, pár solidních lekaček, pořád solidně hutná atmosféra (zásluha hlavě kulervoucí muziky) a skvělá Cate. Jediné co mě zamrzelo, byla absence zahradníka....

plakát

Sám doma (1990) 

Sice už mi není 8, ale i tak se na to pořád rád kouknu, nápadité a stále vtipné.