Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (73)

plakát

Přátelé Zeleného údolí (1980) (seriál) 

Uznávám, že je to dost debilně naivní dětinsky zahraný seriál a punc tomu dodávají debilně naivně zahrané role "ostravskych hercu" dnes možná už i vhodný na odpad.......ale musíte uznat, že pro naivní Husákovy děti to bylo dost nádherné pokoukáníčko s vyzdvihnutím dobrodružství a vztahu k přírodě, které vycházelo z naprostého reálu a platí to do dnes. Hnusná nebudu, takže objektivně? :Účel splnil na pět hvězd.

plakát

Smůla (1998) (TV film) 

Svými 5* jsem zvedla hodnocení o celé jedno procento a mám z toho fakt radost. Pohádka sice vůbec neoplývá vtipem, ale o to je víc jemná, smysluplná a naprosto reálná, pokud si tedy člověk odmyslí tu smolu z borovice. A proto si 50% opravdu nezasloužila. A jak napsal Angel74, tak skutečně, mnozí tady v princi poznali sami sebe a to se pak  špatně vysoce hodnotí žena, která si dovolí mít vlastní názor.....

plakát

Afrika aneb Češi mezi lidožravci (2004) (divadelní záznam) 

Uživatel 666teen má pravděpodobně v hlavě parazita, určitě jo, letos se totiž urodilo hodně jmelí.  Protože vyzvednout v kritice  takové nesmysly jako rasismus a nevyužití genderových možností mě pobavilo určitě víc než ona celá Cimrmanova hra.

plakát

Modrá planeta (1979) 

Je to takový jakýsi pohodový polo umělecký poetický art, který se ale táhne od ničeho k ničemu a máte pocit, že se ani k ničemu dobrat nechce.  A aby se vám líbil, nesmíte do filmu jít s žádným nadšením. Z toho samozřejmě vyplývá, že ve filmu vládne nuda, kterou naštěstí zpestřuje polonahý Jiří Kodet ve slípkách s úplně nahou Steimarovu, kteří nám vlastně předvádí svým způsobem částečný incest. Ale politiku bych do toho netahala. Uvědomte si, vy, později narození, že aby se tehdy mohly filmy vůbec natočit, tak komise tam normalizaci dosadila sama a režisér byl rád, i když mu tím film zprznili, že mu dílo pustí aspoň do televize a že neskončí v šuplíku nebo spláchnuté někde v hajzlu.

plakát

Svatba upírů (1993) 

Tak jako pozor! Na odpad jsou tady mnohem horší adepti.......

plakát

Nevěsta v pytli (1977) (TV film) 

To tedy byla opravdu švanda k popukání. Trochu chyby ve scénáři. Rozárka řekne Madle, že ten, co ho Madla pustila z vězení, byl ten, co Rozárku před chvílou přepadl a za okamžik toho vandráka Madla znovu po druhé osvobodí a přitom na něj celou dobu civěla. Navíc filmaři asi nerozeznají slepici od kohouta...když už neměli slepici, tak aspoň mohli změnit dialogy, protože mluví o slepici, ale přitom drží v ruce kohouta. Na závěr zlo vůbec potrestáno není a okradeným se nevrátily žádné peníze, takže nevím, čemu se na závěr tak smáli....

plakát

Jak je důležité míti Filipa (2002) 

Bože to byla nuda. Vůbec to neodsýpalo. Tvůrci filmu evidentně Filipa neměli. České verzi s Abrhámem a Zázvorkovou dávám bez rozmýšlení 5*, ale tady jsem během 90 minut postrádala humor.

plakát

Honza a tajemná Hastroška (1987) (TV film) 

V tom mlýně ta Batulková byla až neskutečně přepjatá, hrála to jak na divadle, chtěla jsem jí vzít lopatou po hlavě.......jinak by to byla docela  slušná pohádková studiovka.......jo,a až tady jsem si všimla, jak je Bydžovská strašně plochá, fakt se moc neurodilo............

plakát

Tajná mise v Soulu (2017) 

Já tyhle korejský policejní filmy úplně zbožňuju, protože tam jsou strašně nádherní sexy šikmooký kluci...problém je ale v tom, že  tam na mě těch hezounů bylo  děsně moc, takže kurva díky tomu vím úplné hovno, co se tam dělo, jelikož jsou si všichni podobní, takže je problém se v nich do konce filmu orientovat.   Naštěstí Jihokorejský policista je jedinej hnusnej a má pysky jako malajský bubeník, takže toho jsem poznala vždycky. Jinak bezva  honičky. Sice jsem skoro nevěděla koho kdo honí a proč ho honí, ale to honění nebylo přímo to honění a vůbec to nevadilo. Bitky famózní.

plakát

Za mých mladých let (2015) 

Romantické ano ke konci, ale spíš dost hodně komedie v prvních dvou třetinách a to v tom, jaké tam byly neočekávané a hlavně NEOTŘELÉ VTIPNÉ momenty. Krásné je na tom to, že když se nakonec rozkryjí karty, které byly na začátku, vypadá všechno úplně jinak a najednou vidíme, popravdě jak vnímá vztah chlapec a jak dívka. Že ne vždy je to tak, jak to celou dobu vypadá. Jo a Andy Lau tam hraje sám sebe a jen až na konci filmu.