Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Thriller

Recenze (72)

plakát

Imelda a Luis (2020) 

Zajímavý příběh, který evokuje vzpomínky na mou dětskou lásku.

plakát

Najednou jsme rodina (2018) 

Velmi zdařilé komediální drama, od kterého jsem nic nečekal. Škoda, že Fašírka nedostal víc prostoru.

plakát

Hrdinové (2010) 

Tento film zazdil naprosto příšerný český dabing!

plakát

Hodní hoši (2019) 

To je přesně ten film (v tomto případě komedie), kdy si na konci řeknete: Ty vole, to chci vidět znovu! Bohužel se takové komedie nenatáčejí. Fakt nechápu, jak se někdo u toho nebavil. Mně to připomnělo moje dětství. Taškařice plná vtípků, které citlivky neocení. Ale jen ať si i oni vzpomenou, jací byli jako malí. Pobavil mě komentář jedné husy, která žije v jeskyni, a proto tuto komedii své dceři nepustí, aby nedělala stejné kraviny. To je ale naivní kráva, která o dětech ví úplné hovno. Tahle matka nemá páru o tom, že její dcera je mnohonásobně dál než kluci z této komedie. Udivuje mě, že se ještě v dnešní době najdou rodiče, kteří se domnívají, že když jejich děti neuvidí skutečný svět z filmu, tak se o něm nedozvědí od svých kamarádů a spolužáků.   Já se dlouho tak moc nenasmál u žádné jiné komedie. Sice jsem neviděl všechny filmy světa, ale tohle je perla. Trochu mě mrzí český dabing, který kdysi býval mnohem lepší. Hlasy třech capartů jsou v originálu samozřejmě mnohem lepší, ale tak je to asi s každým, že? Takže příště rozhodně v původním znění.

plakát

Krvavě rudé nebe (2021) 

Konečně jsem se dočkal, i když jsem už nedoufal. Nejlepší německý film, který jsem kdy viděl. Carl Koch (Elias) jako druhý v hlavní roli a ČSFD ho zde neuvede. Průser!

plakát

Stvoření (2009) 

Hrozná nuda. Český dabing jak z telenovely.  Nejvtipnější hláška (od puberťačky):  "Čichni si k vlastnímu zadku!"

plakát

Skrýš (2010) 

Nevím, proč mám v hlavě zakódováno, že kde se objeví Julianne Moore, tak to stojí za starou belu, ale v tomto 16x převařeném pytlíku čaje to jednoznačně platí.