Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (806)

plakát

Halloween zabíjí (2021) 

Bodycount je asi to jediné, o co tvůrcům šlo, ale takhle stupid jsem to nečekal. Především davové šílenství a otravné 'Evil dies tonight '.

plakát

Láska, stalking, vražda (2024) 

Být to film, tak si řeknu 'Bože, kdo tohle vymýšlí '. No realita je leckdy horší a nepředvídatelná.

plakát

Ono (2022) 

Komornější a na psychologii rodiny a vztahu přespříliš ambiciózní matky s dcerou, která se snaží ji udělat šťastnou, postavený hororůrek pohádkového typu, kdy se dívka musí vypořádat sama se sebou, svým vylíhlým - ji chránícím - strachem. Fajný bizárek v klidnějším tempu se slušnými maskami i výkony hlavních protagonistek.

plakát

Nezvěstná (2023) 

Možná trošku nadstřeluju, ale tempo makalo a film obecně měl spád, navíc tvůrci do příběhu dokazali zasadit i několik dějových překvapení.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Minority Report počesku. Vše v pohodě, jen škoda absence nějakýho napětí a většího spádu, ale jinak spokoš a vlastně překvapení.

plakát

Forst (2024) (seriál) 

Severské Polsko. Autory by u našich sousedů hledal málokdo. Temná minulost několika desítek let vyplouvající na povrch ve formě vražedného zúčtování odehrávajcí se ve slovenských Tatrách. Kéž by něco podobného vzniklo u nás. Objektivně mezi 3 a 4 *, ale ta pošmourná atmosféra..

plakát

Temný anděl (1990) 

Strašný béčko samozřejmě, ale klasika z dětství, co po letech vyvolá úsměv, ale stále je tak ňák debilně cool.