Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (234)

plakát

Dokonalé dny (2023) 

I když je to bez debaty "silný" film, nakonec musím dát dvě. Nevadí mi filmy bez dějové linie, ovšem když už se nějaká objeví, měla by být dotažená. Bohužel mi přišlo, že je to navíc zbytečně dlouhé a v tom nicneději trošku sem a tam nudné.

plakát

Povýšení (2024) 

Extra zábavné, slušně poutavé, celkem originální! Aneb jak se z "nicky" může stát zatraceně důležitá byznys osoba. Film nejen o americkém snu, ale také o falešnosti dnes již tak běžné a zejména o tom, že i mezi boháči jsou stále někteří, kteří mají srdce a rozum na správném místě. Jestli je to přehnané? Nepochybně! Ale i díky tomu je to švanda, na kterou se taak dobře dívá.

plakát

Neposkvrněná (2024) 

Za mě to nefungovalo a nezachránil to ani bláznivě fanatický Profesor, ani poměrně krásná hlavní hrdinka. Takové jakési bez šmrncu, s nevyřešenými otázkami a samotným závěrem, u kterého jsem jen kroutil hlavou a usmíval se, neboť vypjaté "rodící řvaní" na kameru cca půl minuty mi přišlo směšné.

plakát

Pod zemí (2014) 

Ač je to jeden z mých nejoblíbenějších hororových výtvorů, dost jsem se divil, když jsem s hrůzou náhodou zjistil, že jsem doposud neohvězdičkoval, ani neorecenzoval! A to jej znám víceméně nazpaměť. Shame on me!!! I přes rozporuplných několik pár počátečních minut (cca dvacet), které však ve zpětném pohledu DÁVAJÍ jistý smysl, se roztočí neuvěřitelně dokonalá klaustrofobická psychózní jízda z francouzských katakomb, která vrcholí, vrcholí.... (only way out is down) až... prudce vyvrcholí! Opět... na povrch, a to stylem legendárním.

plakát

Premiantka (2024) 

Slečna Středa zase válí v sexy teenagerských oblečcích, odhalující přinejmenším kolena, do toho je chytrá jak rádio, ohání se slovem i náklonností, a tak není divu, že tentokrát sedl na lep náš oblíbený hobit Volnýmuž, který se sice snaží celou situaci ukočírovat, ale moc mu to, přiznejme si, nejde. Sic se nedopustí vyloženě toho, na co spousty z nás celý film čekalo, nemusím zacházet do podrobností, že, ale v konečné fázi z toho má i tak trable, zatím co jeho kolega kouč je vysmátý a zřejmě si i nadále peče své skvělé sušenky. Je to velmi slušný příběh o učitelství (učitelé vs. sexy žákyně), spíše pro ty chytřejší osoby s IQ lehce nadprůměrným (nepočítám se do nich).

plakát

Halo - Season 2 (2024) (série) 

Druhá série to jen potvrdila - Je to jeden z nejlepších akčních sci-fi seriálů poslední dekády a jsem rád za to, že jsem něco takového mohl opět sledovat a užívat si to díl co díl. Navíc pokud se nestane nic závratného, dočkáme se další série. Už teď já těšit jak na večerníček v šesti letech.

plakát

Stopmotion (2023) 

Podivně nechutné! Leč originální, ke konci extrémně psychotické.

plakát

Madam Web (2024) 

Není to žádná petarda, ale 32% je proboha směšných. Ještě tak 40% bych pochopil. Nic víc k tomu nemám dál co říct, snad jen že, budu se už opakovat, je to tady, bylo a bude, VĚTŠINOU podhodnocené.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Zejména prostředí a v něm žijící místní lidé dělají z tohoto snímku lehce nadprůměrný, neboť zápletka je tak chabá a omšelá, že snad už není vůbec žádná. Ovšem to vůbec nevadí, protože to diváka poměrně hezky zprudka praští do zátylku už vlastně od začátku, čímž ztratí vědomí do jakéhosi "filmovna" a probere se až u závěrečných titulek (prostatici zřejmě dříve), spokojeně si zamlaská, povytáhne obočí a zamumlá cosi jako NAJS nebo GOOD GOOD, přičemž někteří i zprudka ručně opustí trenýrky.

plakát

Ostrov (2023) 

Česká verze Trosečníka přijáchala i k nám, byť alespoň byli dva a ne jeden. Kvůlima provařeným hercům z toho byla celkem solidní podívaná, nebo takhle... nenudil jsem se a s tím jsem taky do toho šel, ač scénář byl předvídaný až hrůza!