Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (161)

plakát

Ahoj, Ostravo! (2004) (koncert) 

Jarka můžu no a ten nebožtík Standa Hranický...............

plakát

Babovřesky (2013) 

Kdo v tom hledal umělecký prožitek pak nezná Trošku a nemá lézt do kina na jeho filmy Ale mě přijde že tam chodí schválně a potom tady chrlí oheň a síru ti rádoby odborníci na film(viz.stránkové eseje).Kdo se chce zasmát a nehledat ve filmu vyšší principy tak tomu Babovřesky vřele doporučuji.Normálně bych dal tak maximálně3-4* ale natruc škarohlídům dávám 5* PS:už se těším na Kameňák 4!

plakát

Bez soucitu (2010) 

Nejdřív jsem se musel smát tomu jak Travolta vypadá ale na druhou stranu film měl děj a určitě sakra rychlý spád.Když nechal parťáka hlídkovat pod schody a ten pak jen počítal týpky padající dolů,dost dobrý.Akce od začátku do konce.Zde dost podhodnoceno.A navíc od doby co Travolta přestal s pomádama a začal točit drsňáky ho můžu.75%

plakát

Běžící muž (1987) 

Pravda,nízké hodnocení nechápu,podle mého názoru jde o jeden z nejlepších filmů z vize postapokalyptických filmů a jeden velmi dobrých arniho filmů.Navíc zhlédnuto se skvělým dabingem kde Ilja Prachař v roli šíleného moderátora šílené "reality show" opravdu graduje.Citát: - chcete aby vám lidi seděli u televize a nedemonstrovali? Tak toho nedosáhnete tím že jim budete pouštět debilní seriály - jo,třeba ten s tím člunem.Konec citátu.

plakát

Bílé peklo (2001) 

Na němce dobrý až neuvěřitelně dobrý film,musel jsem se smát na rádoby odborné rozbory některých uživatelů (monolog ,CheGuevara atd) a jejich nízké hodnocení. Já jsem se rozhodně nenudil a dávám jasných 5*.

plakát

Boj o Moskvu (1985) 

Z hlediska filmové kvality opravdu nic moc ale jak tady čtu některé komentáře tak věřím že si spousta lidí myslí že nás rudá armáda dobyla a ne osvobodila a hned potom napadla přátelské německo vedené Hitlerem.

plakát

Borisek, malý seržant (1975) 

Když nic jiného, tak výkon toho kluka po herecké stránce si tři hvězdy určitě zaslouží.......

plakát

Bouřlivé víno (1976) 

Já vím že mě někdo nařkne že mám rád komančské filmy ale to je prostě moje gusto.Vláďa Menšík a jižní morava k sobě patří.Já prožil na jihu naši vlasti vojenská léta a strašně rád na ně vzpomínám.A u tohoto filmečku i pokračování se tím doslova opájím.

plakát

Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (2018) (TV film) odpad!

I když jsem dopředu o filmu neslyšel,tak nějak jsem tušil co ČT vypotí za shit když jsem ho uviděl v programu a nemýlil jsem se,opravdu mne čím dál víc štve že musím přispívat na něco co nechci a co sleduji jen v krajním případě anebo jako v tomto případě,abych si potvrdil že bezedná žumpa jménem česká televize zahnívá čím dál víc.Za mne odpad jak sviňa.

plakát

Bumerang (1996) 

U mne lepší než Zdivočelá země a samozřejmě životní role a výkon Jirky Schmitzera.