Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (161)

plakát

Horalové (2012) (seriál) 

Zajímavý pořad,potvrzuje to že opravdu všude žijí lidi ať je tam život sebedrsnější a tady ten uživatel co se nad tím tak pohoršuje by tam nepřežil ani 5 minut :-)

plakát

To se ví (2019) (pořad) odpad!

Agitka že by komanči za totáče tiše záviděli.

plakát

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) (TV film) 

Jako dítě jsem chtěl být taky takový skvělý rošťák jako Vašek,pak doba postoupila a já chtěl být takový skvělý táta jako Luboš a jelikož čas nezastavíš snažím se být takový super děda jako pan Karlík.To poslední mi jde asi nejlíp :-))

plakát

Děda (2016) 

Navzdory některým hodnotitelům kteří zřejmě nebyli dál než na Malé Straně a nemají páru o životě na Valachoch jsem se pobavil, ačkoliv jsem už český film odepsal. 80%

plakát

Příběh Evropy (2017) (seriál) odpad!

Ten šestý díl se hodně povedl,samozřejmě myslím v tom špatném.

plakát

Vetřelec vs. Predátor (2004) 

Do Arnolda to má pravda daleko ale zase úplně k zahození to není,líbí se mi jak se pozemská kóča spřáhne s predátorem a vypráskají tu vetřeleckou bandu. 3*

plakát

Radikální řez (1983) 

Teď na to čučím,nejvice se mi líbilo dyž cikáni stávkovali a přijel Labuda coby jejich baron nebo král a všichni šli.A tak to funguje dodnes.

plakát

Zákony pohybu (1978) (seriál) 

Herci kvalitní ale opravdu jsem se musel smát jak soudruzi - ne všichni dtželi lajnu.Pamatoval jsem si to jen útržkovitě z dětsví kdy mne to samozřejmě nebralo,tak jsem se ze zvědavosti rozhodl kouknout na to jako že z dospělého pohledu.Jak říkám opravdu jsem se i zasmál.Na druhou stranu proti slavnému "Muži na radnici" je tohle klenot.