Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Romantický

Recenze (242)

plakát

Audience (1990) (divadelní záznam) 

Dvě hvězdy za Landovskýho a Abrháma. Ti dva vytáhli tu Havlovu blbost do koukatelného průměru.

plakát

Avatar (2009) 

Vynikající technologické demo. Podobný snímek : Futuremark 3DMark Vantage . Při pohledu na množství příspěvků typu "Nejlepší film (!!) co jsem kdy viděl.", nelze nevzpomenout na již legendární větu psychologa Hubálka : "Třetinu populace tvoří pitomci, kterými se dá dobře manipulovat" :-)

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Čochty čochty, čvachty čvachty , kydneme do toho kečup , posypeme eidamem, kdo nemá houby ať se do toho třeba vysere ...... jako člověk, který rád vaří a jehož máma celý život vařila v dobrých hotelových restauracích u tohoto pořadu fyzicky trpím. Mně to ani nepříjde vtipný, jako některým fanouškům Babici, co pořad sledují jako parodii. Nejlepší by bylo, kdyby mu cestou do sklepa pro ingredience na další šlichtu někdo zhasnul jako Louis De Funes tomu praseti s cigaretou v držce ve filmu Křidýlko nebo stehýnko.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Slunce, Seno byly blbé komedie zahrané dobře dobrými herci. Babovřesky jsou blbá komedie zahraná otřesně seriálovými šmíráky.

plakát

Bílá paní (1965) 

Další ze špičkových hereckých představení Hrušinského a Kopeckýho. Na tohle se komunistickým aparátčíkům asi těžko koukalo. A Bek taky výbornej. Asi nejlíp zahranej blázen v dějinách českého filmu. :-)

plakát

Bitevní loď (2012) odpad!

Je skoro zbytečně komentovat nebetyčnou debilitu této zhovadilosti, kdy je civilizace schopná urazit ve vesmíru několik milionů světelných let poražena dědky na lodi pamatující Hitlera. Co ale zaujme je hodnocení tohoto skvostu na tomto servru. Nemyslel jsem, že se toho dožiju, ale stalo se. I ČSFD se stala webem fanoušků technologií a nikoli filmového umění. Pochopil jsem to, když mi má blonďata kolegyně v práci nadšeně vypravovala nějakou ultrastupiditu, na které byla v Cinestaru a na můj dotaz, proč proboha na takovou kokotinu šla, mi sdělila "Když už mám dát tři stovky za kino, tak chci taky vidět nějaký efekty, ne? " ..... tak za ty efekty, teda díky pane Bergu

plakát

Bitva o Británii (1969) 

Pro každého kluka, co se zajímal o letadla nebo válku kultovní film.

plakát

Bobule (2008) 

Přišlo mi to jako třikrát vyluhovaní Rafťáci. Hádek není Madl. Takže nuda.

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Musím říct, že je to zase typická sedláčkovská přehlídka mluvících hlav. "Herci", kteří tam hrají herce, vedou ponurými hlasy filosofické dialogy o nesmrtelnosti brouka stejně jako je vedl Gottwald nebo Beneš v jiných "veledílech" pana Mikiny. Neumím si představit, že by takhle žvanili lidé temperamentu Buriana, Nového nebo Marvana. Atmosféra úplně mimo dobu, ve které se příběh odehrává.

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Tak Bridget o něco kulatější, ale stále roztomilé telátko - magnet na trapasy. Opět jsem se pobavil, i když se dvojka až moc okatě snaží kopírovat jedničku ( bitka Firth - Grant ) . No prostě vtipná romantická komedie.