Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Romantický

Recenze (242)

plakát

Hnízdo (2020) (seriál) 

Nenávidím vztahové seriály, ale Hnízdo a Kukačky jsou velká velká výjimka. Velmi dobré.

plakát

Zločiny Velké Prahy - Dáma v studni (2021) (epizoda) 

Tak tohle je velké zklamání. Stupidní telenovelová podkresová hudba zabila atmosféru seriálu, který se údajně měl odehrávat za první republiky. Bez téhle debilní hudby spočívající v náhodném klikání na klávesy v intervalu pěti sekund, už se asi žádné umění neobejde. A největší mínus ve srovnání se staršími detektivními seriály? Všechny ty starší nedělaly z vyšetřovatelů filozofy a mluvící hlavy.

plakát

Čarovný kamínek (2019) (TV film) 

Zas tak blbý to nebylo. Viděli jste nějakou Troškovu pohádku? :-) Za mě za tři .......

plakát

Vlastníci (2019) 

Přehlídka české malosti jak od Formana. Nebo ne? Snad ne .....

plakát

Popelka (1969) (TV film) 

Jako jo, ale Hrušková mi moc nesedla. Přišla mi tam jako děsná kuňka, navíc vypadá jako líznutá Dawnovým syndromem. Asi má na mě velký efekt Libuška.

plakát

Potkal jsem ho v ZOO (1994) 

Docela příjemný dětský film. Škoda jen přiteplalých rozhovorů obou kluků o tom, jaké kdo má z nich krásné oči. Takových rozhovorů jsem si u svého také cca. desetiletého syna s druhými kluky nikdy nevšiml, "píčo vole".

plakát

Cimrman v říši hudby (2006) (divadelní záznam) 

Vondruška je strašný blekota. Navíc jako jediný z Cimrmanů dokáže provařit vtip desítky vteřin před tím, než příjde .......

plakát

Třetí táta (1988) (TV film) 

Docela povedený televizní dojímák. Vyskočil překvapivě civilní. Zato Konvalinková kapku přehrávala. V závěrečné scéně zahrála své dojetí ze setkání Manga s Vyskočilem stylem Květuše Bočkové z Adéla ještě nevečeřela. Už jen stačilo, aby vyhrkla: "Nejslavnější ...!"

plakát

Přepadení (1986) (TV film) 

Tato mikrokriminálka obsahuje zásadní logický fail. Na konci Hrušínský prozradil jedné z těch dam v bance, že Dlouhému lhal, když tvrdil, že komplic, kterého Dlouhý poslal nahoru do kanceláře ředitele, padl do pasti. A zároveň tvrdí, že Dlouhý také blafoval, když tvrdil, že tam někoho poslal, protože nikdo nahoru nešel. V tom případě by, ale Dlouhý hned v okamžiku, kdy Hrušínský přišel se lží, že Dlouhého muž nahoře padl do pasti, poznal, že Hrušínský blufuje, protože samozřejmě věděl, že žádného muže nahoru neposlal.

plakát

Peče celá země (2020) (pořad) odpad!

Co je to proboha? Opravdu se nedívám na Barrandov nebo Primu?