Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (500)

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Nemůžu Šogunovi upřít skvělou atmosféru, hudbu i obsazení. Ale díky zbytečnému politikaření a nekonečným kecům nemůžu jít výš než na 60% Sorry. Věřím že to druhá řada napraví.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Obrovské očekávání se bohužel proměnilo ve zklamání. Původní RH z Patrickem miluju a tady jsem dostal slabší verzi. Kdybych původní film neznal, asi bych šel na 4☆. Takhle ale nezbývá než jít na průměr.

plakát

Renfield (2023) 

Dlouho jsem kolem toho přešlapoval a vůbec se mi do toho nechtělo. O to milejší překvapení mě čekalo. Je to kur#vsky zábavné a pekelně to odsýpá.

plakát

Napoleon (2023) 

Očekávání bylo příliš vysoké. O to větší pak bylo zklamání.

plakát

Městečko Twin Peaks (1990) (seriál) 

Nechápu dvě věci.  1.Proč se tam všichni chovají jak banda debilů? 2.Proč takové hodnocení? Se skřípěním zubů jsem protrpěl první díl.  Na víc fakt nemám sílu, život je příliš krátký.

plakát

Tajemná řeka (2003) 

Skvěle napsané, zrežírované i zahrané. Dokonalá krimi s typicky devadesátkovým feelingem.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Mít Oppenheimer poloviční stopáž, dal bych 3☆. Nolan to bohužel celé pohřbil třemi hodinami nudných vědeckých a politických keců. Ani nabušené obsazení to nevytrhlo...

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Svěží vítr v té hromadě hoven z jedniček a nul. Jistě i tady byla tuna CGI, ovšem dokonale vyvážená druhou tunou praktických efektů a protetických masek. Konečně někdo dokázal pochopit po čem fanoušek fantasy žánru touží. Diky... 8/10