Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Thriller

Recenze (21)

plakát

FUBAR (2023) (seriál) 

Jakožto fanouška Arnieho mě potěšilo ho opět po letech v něčem vidět a upřímně mohlo to dopadnout mnohem hůř. Já osobně jsem se bavil a hlavně proto že jsem už předem věděl do čeho jdu a co od toho očekávat. Kdo čekal nějakou vážnou a drsnou špionáž tak je pěkně naivní a už od traileru bylo jasné v jakém duchu se to ponese a jako parodie na špionážní filmy to funguje víc než dobře. Arnie vypouští jednu hlášku za druhou a roztržky mezi ním a dcerou jsou super a celkem jim to spolu jde. CGI je prostě takové jaké je ale je to seriál a ještě od Netflixu což mluví za vše. Pokud jste fanoušek Arnieho a nechcete řešit nějakou logiku atd. a chcete jen vypnout tak se budete bavit stejně jako já.

plakát

Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy (2023) 

Je to hrozná chůjovina ale co si budeme to byli i ty původní :D Je to takový nostalgický výlet do dětských let kdy jsme to všichni žrali a po těch x letech si to připomenout bylo celkem příjemné. Pokud vám Power Rangers nic neříkají tak si to ani nepouštějte ale za mě to fakt nedělá ostudu původní předloze. Není to ani horší ani lepší. Minimálně známé tváře potěšili.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Tak tohle byla pecka. Jenna je prostě k sežrání. Miluju ty její kukadla.

plakát

Andor (2022) (seriál) 

Tak tohle bylo super. Jsou to SW ? Jak se to vezme nemít to v názvu a až na pár výjimek by jste to ani nepoznali. Je to zbytečný seriál ze světa SW ? Do určité míry také možná ano ale nic to nemění na tom že je to výborný scifi seriál o zrodu povstání proti Impériu který nám předalekou galaxii ukazuje v jiném světle, v tom temnějším světle a je to rozhodně dobře. Výborně napsaný příběh, postavy a o vizuálu ani nemluvím ten byl na seriál úžasný. Možná si u některých epizod řekněte že jsou zbytečné ale ve finále zjistíte že ne a že vše dává smysl a zapadá do sebe.Disney tentokrát překvapili a spolu s Mandem nejlepší seriál který zatím z tohoto univerza vzešel. Doufejme jen že to bude pokračovat a sem s druhou řadou. PS: potitulková scéna rozhodně není nic překvapivého jak tu většina píše nebo aspoň pro mě ne spíš očekávaná.

plakát

Mimoškolní aktivity (2020) (seriál) 

Tak tohle byla prostě pecka. Obsazení super, výborně napsané a zahrané. Bavil jsem se od začátku až do konce a škoda že jsme se nedočkali druhé série. Za mě TOP a zasloužených 5*. PS: ta znělka je prostě super.

plakát

Melodie kouzel (2022) (seriál) 

Tohle bylo jedním slovem kouzelné. Ta korejština je tak nádherný jazyk, takové pohlazení po duši a hlavně při zpěvu. Barevné, veselé a celé to bylo prostě takové magické. Já tu Koreu prostě miluju a spojení s Netflixem byl zásah do černého. Jen tak dál. PS: Věříš v kouzla ?

plakát

Seulgiroun gambbangseanghal (2017) (seriál) 

Tento seriál se jen těžko popisuje slovy, protože je to tak úžasný počin u kterého se smějete i brečíte zároveň a klobouk dolů před tvůrci i herci kteří si to nejvíc užívali a zahráli takovou směs všemožných charakterů které na jednom místě v jednom seriálu jen tak neuvidíte a mě nezbývá než dát plný počet a odnáším si takový uspokojivý pocit jako už dlouho ne. PS: Hodina a půl na epizodu opravdu není hodně jak se na první dojem může zdát právě naopak.

plakát

Piráti: Poslední královský poklad (2022) 

Taková rádoby Korejská parodie na Piráty z Karibiku. Bylo to vtipné, správně ujeté, souboje trošku přes čáru a ústřední posádka v čele s kapitánkou byla fajn. Já jsem se bavil a pokud u toho nebudete přemýšlet tak se budete bavit taky. Nečekejte žádnou bombu ale na zabití večera pokud nemáte co dělat fajn.

plakát

Vincenzo (2021) (seriál) 

Tak tohle byla neskutečná jízda. Vincenzo je charismatický a drsný italský hřebec který se nezalekne ničeho a nikoho a se vším se vypořádává po svém a dělá to ve velkém stylu a obyvatelé bytovky byli taky nejvíc top a díky nim nechybí vtipné a úsměvné momenty které to krásně celé odlehčují. Záporák v podaní Taecyeona je fakt skvělý a neskutečně si tu roli užíval koneckonců byla jeho první na opačné straně barikády a fakt mě mile překvapil a o jeho angličtině ani nemluvím. Korejci opět nezklamali a pokud přetrpíte první epizody dostanete nálož toho nejlepšího co Korejci nabízí a za mě zasloužený plný počet a ne těch 20 epizod není moc .

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Tak tu opět máme další zombie survival do sbírky která už tak je narvaná k prasknutí ale tentokrát opět z Korejské strany a za mě to nedopadlo úplně nejhůř. Zasadit děj do prostředí školy a udělat zombie z puberťáků byl za mě fajn nápad a já se celkem bavil. Teď přišli do trendu seriály o 8 nebo 10 epizodách a v bohatě to stačí. Díky tomu vzniká minimum hluchých míst a krásně to odsýpá. Nešetří se pochopitelně brutalitou, násilím, krví, masem, vnitřnosti no prostě je zde vše co čekáte od pořádné zombie apokalypsy. Hrdinové složení převážně z neznámých tváří nepůsobili úplně nejhůř a stejně jich drtivá většina umře takže ve výsledku je to vlastně fuk a hledat nějaké logičnosti v zombie žánru je trochu mimo zde jde hlavně o krev a krev a ještě další krev což tu dostane v dostatečném množství takže za mě spokojenost.