Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (39)

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Absolutně nechápu, kde to bere tolik hvězdiček. Je to tupá a prázdná banalita, která se snazí působit dojmem, že něco sděluje, ale přitom je to "čaj" uvařený z x-krát vymáchaných sáčků. Jako milovník sci-fi nedokážu pochopit, že z tak úžasně bohaté zásobárny nápadů, které kvanta sci-fi knih poskytují, se zfilmuje podprůměrný příběh a ten se na plátně ještě více potopí.

plakát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

Chytře vymyšlené, jak se všechny nitky proplétají a věci do sebe zapadají. Už první série je výborná - a to má hlavní nářez teprve přijít. Druhá série je už bomba a ve třetí, která trochu klame tělem, vše zaklapne. Tenhle seriál mě fakt dostal.

plakát

Pán času - Zvíře z hvězd (2023) (epizoda) 

Tohle je na mě fakt moc. Jako skalní fanoušek jsem byl natěšen, že se na chvilku opět vrátí stará osvědčená dvojice. Ale o to větší zklamání mě čekalo. (DROBNÝ SPOILER) Děj pitomý, zvrat ohledně Meepa zcela očekávaný hned od jeho prvního objevení na obrazovce. A závěr? Totálně až k magmatu rozm.dané geologické podloží Londýna se vrátí během pár vteřin do naprostého normálu? A existenci Londýna zachrání to, že je někdo sexuálně binární!? (KONEC SPOILERU) Sorry, tohle už fakt nedávám. P.S. Doctora si pouštím opakovaně, mnohé díly jsem viděl fakt spoustukrát, tenhle mě nikterak neláká, abych se k němu ještě někdy vrátil.

plakát

Aller simple (2022) (seriál) 

Začátek je naprostá Agathovská klasika. Několik lidí zůstane na chatě odříznutých od světa - a začne se umírat.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Neuvěřitelné. Vždycky, když člověk myslí, že Prima dosáhla absolutního dna, přijde něco takovéhoto. Aneb: ta smetana se nám nějak sdrcla ještě před datem spotřeby.

plakát

One Piece (2023) (seriál) 

V pěti letech by mě to zřejmě bavilo. Možná i v sedmi, ale tím to už jsem byl přeci jen náročnější.

plakát

Odloučení (2022) (seriál) 

Vizuální i herecký koncert a skvělá režie. Chápu, že v dnešní módě nekonečných honiček, stříleček a co nejmohutnějších výbuchů to některé diváky nudí. Inu - pro ně to holt není určeno, ať se klidně vrátí k věčnému bum - prásk. Já si to ohromně užil.

plakát

Einstein a Eddington (2008) (TV film) 

Myslím, že nelze psát (a točit) filmy o géniech lidmi, jež mají poloviční IQ oproti zpodobňovaným hrdinům.Takhle to prostě nefunguje. Body dávám za herecké výkony, obsahově je film odpad.

plakát

The Last of Us - Rodina (2023) (epizoda) 

Bez žiraf to prostě není ono. To hlavní kouzlo místa zmizelo.

plakát

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec (2006) odpad!

Myslel jsem si, že jako velký milovník závodů snad prvně v životě zvládnu film s Ferrellem v hlavní roli. Krutě jsem se mýlil. Něco tak neskutečně pitomého by nenatočil ani Troška pod vlivem. Tak jasný odpad se hned tak nenajde.