Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (191)

plakát

Bláznovství (2008) 

Velice příjemný zážitek, nechápu to nízké hodnocení, pravda v jedné části už by se člověk začal málem nudit, ale to si ho jen tvůrce filmu připravoval.

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

Originál je o trošičku lepší, možná proto, ze jsem ho viděl dřív

plakát

Muži v naději (2011) 

Českej trhák, kterej propaguje nevěru jako potřebnou a zdravou věc? Zajímavé, jedna hvězdička je za hudbu, která vcelku ušla a ta druhá ani nevím za co... Pokud toto je nový "moderní" směr, kterým se má ubírat český film, pak jsem se právě utvrdil, že ani známí čeští herci nejsou záruka kvality, pokud budu hledat aspoň trochu kvalitní film, příště radši mrknu mimo ČR...

plakát

Procitnutí (2012) (seriál) 

Zatím velice zajímavý, těším se na další díl

plakát

Přizdis*áči (2011) 

Docela dobre, ale na muj vkus dost podobne americkým komediím, chyběl mi tam britský humor.. CSFD projekce

plakát

Warrior (2011) 

Velice jednoduchý film, ale ve svém měřítku naprosto vyplnil všechna má očekávání, ačkoliv je tu spousta scén, které mi vadí na takovýchto filmech, třeba když hlavní hrdina pořád prohrává, nemá v podstatě ani na nejhoršího soupeře, ale silná vůle a fakt, že je v ,,právu" to vždy vyváží. Táhnou se s tímto žánrem od nepaměti(namátkou rocky z novějších red belt) .Ale přesto mez klady patří perfektní hudba a jednoduchost příběhu, který má kousek odevšeho, příjemně prožitých 140 min. Pokud někdo tento žánr nemá rád, pravděpodobně tento film nebude vyjímka...Já osobně jsem se na něj podíval až na podruhé. Při prvním koukání mě naprosto znechutil dnes již u všech minimálně sportovních filmů typický nápis "je natočen podle skutečné události" již zde na csfd a fak,t že byl u té vrze škaredý zvuk, naštěstí jsem se přes to nakonec nějak přenesl. A jsem opravdu rád, dle mého soudu asi zatím to nejlepší z roku 2011.

plakát

The Fades (2011) (seriál) 

Oblíbení herci z druhé generace skins v něčem zcela novém, pátá hvězda je za neotřelost, doufám ale, že tento seriál nedopadne jako misfits...

plakát

Cashback (2006) 

Opravdu nenáročný a pěkně natočený film, je pravda, že romantické filmy moc nemusím, ale tady se opět ukázalo, že co do kvality námětů a scén jsou Britové úplně jinde, než Americké plytké a nezajímavé slaďárny.

plakát

Tower Prep (2010) (seriál) 

Perfektní oddechovka, sice tam pár věcí nedávalo smysl úplně, ale ruku na srdce, v kterém seriálu ano, nechápu to nízké hodnocení tady... Oproti spoustě podobných daleko lépe hodnocených amerických seriálů, například zmiňované "lost", si myslím, že 4 hvězdy naprosto zasloužené.

plakát

Galaxy Quest (1999) 

Perfektní rodinná parodie na Stár Trek Babilon 5 starou BattlestarGalactiku atd