Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Asterix a Obelix: Říše středu (2023) 

Na Říši středu jsem se podíval z dvou důvodu - viděl jsem všechny předchozí hrané filmy a zajímal mě český dabing. Miluju Partičku, takže mi dabingové obsazení SuchánekNovotnýKohák udělalo ohromnou radost. Po zhlédnutí si myslím, že ten dabing zas tak dobrý nebyl. O filmu jako takovém se bavit nebudeme, ale o dabingu ano.  Jakub Kohák za mě skvělý, jemu ten Popkornis sednul. Novotný mi tam neseděl už od začátku, měli zkusit oslovit Genzera. A Suchánek škoda mluvit. Dvě hvězdy

plakát

Rebelka (2012) 

Na film jsem se podíval s velkým donucením, protože se mi do toho fakt nechtělo, a musím říct, že nelituji toho, že jsem se na něj podíval. Pěkná pohádka. Za mě lepší než třeba Na vlásku. 5 hvězd.

plakát

Babar král slonů (1999) 

Král Babar - slon, ne takhle to nebylo. Babar - král slonů, to je ono. Pěkný film pro děti. Nebál bych se ho pustit žádnému dítěti. Samozřejmě, k tomu filmu by šlo něco přidat, ale já jsem spokojený. 3 hvězdičky.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Strašně krásný film. Pěkný děj, pěkné písničky, pěkná Emma Watson, pěkný zbytek ostatních postav. 5 hvězd

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Tento krásný film pro mě bude asi navždy tím nejhorším filmech, který jsem kdy viděl. Řekl bych o filmu, že je sračka. Ale, to je moc slabé slovo. Takové to slovo si zaslouží pár skvostů Stevena Seagala nebo Hulka Hogana. Odpad

plakát

Revír (2023) (seriál) 

Když se na ten seriál dívám zpětně, tak na oddech to celkem jde. Ale i tak, nezlobte se, zůstanu u původního hodnocení. Odpad

plakát

Poklad pirátů (1998) 

Spousta lidí říká, že Hulk Hogan neumí hrát. Já si myslím, že hrát umí, jen dostával špatné filmové nabídky - což je škoda. Původně jsem filmu chtěl dát dvě hvězdičky, ale řeknu pár důvodů, proč jsem tak neučinil. Za prvé - pár nesmyslných bojových scén (možná všechny), za druhé - hrozně odbitý film (např. scéna s Hulkem a papouškem po tom, co jim vybuchne dům), za třetí - příšerné hraní Roberta Vaughna a Grace Jonesové. 1 hvězda.

plakát

Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery (2004) 

Za mě je tohle moc pěkný film, ať je ujetý jaký je. Samozřejmě není nic extra, průměrově je na tom stejně jako jednička, ale já tenhle film můžu. Tři hvězdy.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Skvělá krvelačná řežba v hlavní roli se Sylvesterem Stallonem po boku Jasona Stathama. Já jsem fanouškem akčních herců z devadesátek, takže obsazení mě velice těšilo. Malé roličky Arnolda a Bruce potěší, Dolph Lundgren přímo nadchne a Jet Li překvapí, protože jsem ho do shlédnutí filmu vůbec neznal. Eric Roberts a Steve Austin jsou skvělým zobrazením zla a u takového Mickeyho Rourka je škoda, že dostal tak málo prostoru. Další škoda je, že se ve filmu neobjevili Steven Seagal, Jackie Chan ani Danny Trejo. To jsou totiž za mě akční legendy, kteří by ten film dokázali ještě více oživit. Jinak kromě osazení musím pochválit akční scény, prostředí, v kterém se natáčelo a i scénář. Za mě 5 hvězd.

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Na tenhle seriál jsem koukal jako malej na Prima Cool, a pak ho najednou přestali dávat. Objevil jsem ho po dlouhých cca dvanácti letech a musím říct, že to je jeden z nejlepších seriálů, které znám. Hlavní postava Earl s mentálně zaostalým bratrem Randym mi připomínají dvojici z knihy O myších a lidech. Earl udělal jistě spoustu špatných věcí, které se snaží odčinit, a to je hezké. Já, jako člověk, který věří na Karmu, musím tenhle seriál ohodnotit pěti hvězdičkami, protože je velice vtipný, myslím, že i reálný, a skvělá odpočinková záležitost.