Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Zbožňuji upřímnoust, ftip a dokonalost tohoto příběhu. Musím pochválit mnoho věcí a snad mi to nikdo nebude mít za zlé. Myslím, že jsou zde úžasné nápady, jako; vzducholoď chytající blesky, role všech sedmi bratrů, kteří jsou vkládáni do chodu filmu aby vždy zpříjemňovali a zlehčovali situaci, skvěle vybraná hudba, bez které by většina scén vůbec neměla šťávu a pak také samotné první věty filmu. Moje nejoblíbenější postava filmu, přes všechny vynikající výkony ostatních, je Robert De Niro neboli kapitán Shakespeare, ten to zahrál perfektně a určitě si to hodně užil :-))

Šílená jízda

Šílená jízda (1999)

Výborná komedie z prostředí americké střední školy. Líbí se mi, že je hezky promyšlená, hezky natočená a to je něco pro mě, má to dobrý konec. Věřím že tento příběh, ale asi trochu v jiném nebo možná starším provedení tady už byl, ale mě se tento film moc líbil a když mám na něj náladu vždy si ho ráda pustím znovu. A navíc Adrian Grenier je j tomhle filmu hrozně hezkej. Nejvíce se mi líbí scény, kdy se ptá kolik mu zaplatí za to, že s ní půjde na basketbal a taky scéna hodně na začátku filmu, kdy stojí proti sobe po ránu celí zozespalí a ona řekne, že z dětskejch hrátek už dávno vyrostli, ale nejlepší je, když se opije a nadává mu v autě.

Maska zrcadla

Maska zrcadla (2005)

Tak hele lidi, tohle je nádhernej kousek. Úžasné prolínání toho znateného reálného světa a ještě zmatenějšího světa snů, či světa představ, tužeb a nejhlubších představ. Už od prvního shlédnutí mě film upoutal svou nevšedností a zároveň mystičnem. Prostě úžo:-) a svělí herci a hlavně hezkej konec, to je něco pro mě, no:-)

Psanci Ameriky

Psanci Ameriky (2001)

Američtí psanci jsou skvělí. Líbí se mi, že tam vměsnali hodně drobností, co celému filmu dodá takový šmrnc. Je tam smrt toho malího kluka, láska a spoustu suprovejch fórů. A navíc, co jim dává velký plus, je hudba, kterou vybraly...prostě super.

Cesta do fantazie

Cesta do fantazie (2001)

Dávám čistou pětku :) a kdybych mohla tak dám možná ještě víc. Určitě tomuhle filmu patří ode mne plus za úžasný sazičky :). Je to krásnej příběh, kterej opravdu představuje širokou a neomezenou fantazii všech tvůrců tohoto filmíku. Když jsem ho viděla poprvé napínavě jsem čekala, co bude následovat, co se zvrtne, kdo se ukáže jako dobrý přítel a kdo jako koumavý, zlomyslný padouch. Opravdu mě to strašně moc bavilo, je to totiž jako v neuvěřitelném smu, úplně vás to vtáhne, teda pokud máte alespoň trošku oblibu v tomto typu filmu.

Ovládací panel
5 bodů