Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (85)

plakát

G. I. Joe (2009) 

Dabing je opravdu příšernej :((((((( a pobavila mě automobilová honička, která byla natáčena asi v 50metrovém úseku Haštalské ulice v Praze 1, takže pro člověka, který tu ulici zná, je komické, když na počátku honičky se začíná na začátku 50metrového úseku a po ujetí několika km v honičce se střihem vrátíme na druhý konec 50metrového úseku. Počítačově dokreslená Eiffelovka za známou karlínskou budovou budí rozpaky, ale zas na druhou stranu kolik Američanů zná Prahu tak dobře, aby to poznali.

plakát

Girl Power (2016) 

Čtyři hvězdy za legendy a holky ze světa. Sanyina home videa a její hlas a text to by bylo tak na hvězdu či odpad, v kině bylo utrpení přežít její části.

plakát

Gran Torino (2008) 

To se nedá komentovat. To se musí vidět! Absolutní bomba!

plakát

Hany (2014) 

Vše je údajně točeno na jeden záběr a přitom ke konci tam střih je. Jediné, co by se dalo vyzdvihnout, je hudba, ale i ta celý tenhle průšvih nezachrání. Hvězda za hudbu a moment s otcem, jinak hodně prázdnej film.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Mám rád hry, ale tohle je prostě peklo. Trapnost.

plakát

Hra smrti (1978) 

Čtyři hvězdy jen za závěrečné souboje, které natočil pravý Bruce Lee.

plakát

Human Traffic (1999) 

Mám rád party a nemám rád drogy a nějak mi to dneska nesedlo. Čekal jsem od toho filmu nějak trochu víc.

plakát

Humr (2015) 

Tohle mi hodně nesedlo.

plakát

Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (2005) (divadelní záznam) 

Republika se dělí na dva tábory. Na ty, kteří Čtvrtníčkovi nemohou přijít na jméno, a na ty, kteří ho obdivují. Já patřím k tomu druhému táboru. Od dětství jsem ho měl rád za jeho účinkování v České sodě, což byl na dobu svého vzniku opravdu geniální pořad. Člověk mu i odpustil propadák s Posledními plavkami. Při sledování Ivánka se člověk směje, ale zároveň člověka zamrazí, když si uvědomí, že se jedná o smutnou realitu našeho fotbalu a že viníci byli potrestáni směšnou pokutou. Ivánkův slovník pronikl do běžného života a zlidověl.