Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (85)

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Zasmál jsem se a pobavil. Chvilkama výrazivo trošku přes čáru, ale to už je holt mládí. Nejsem velkým fanouškem teenage komedií, ale tady pocity trapnosti ani nenastaly. Obdivuju Němce, že si ze stigmat druhé světové války umí udělat legraci. Dost crazy biják.

plakát

Konzultant (2013) 

Ridley, proboha proč? Nuda, nuda a nuda.

plakát

Až budou létat oceloví ptáci (2012) 

Omlouvám se spoludivákům z kina Aera, pokud jsem je rušil svým smíchem, ale scény s Wandellem si to žádaly, ten člověk byl prostě tak "high", že nešlo jinak.

plakát

Polski film (2012) 

Tento film mě vytrhl z podzimní deprese a zachránil mi dvě přátelství. Chci ho vidět znovu, a to dřív než se vrátí Budař z Polska. Výborně zpracované téma bulváru.

plakát

Wrong (2012) 

Mr. Oizo skvěle uvolnil svojí filmovou energii a tento film rozhodně není wrong!

plakát

Audrina (2011) (pořad) odpad!

Ahoj, máme problémy v rodině a já vím, jak je vyřešíme, dám tvé mámě prsten z klenotnictví. Nevím, co dneska budu dělat, tak si zaletíme třeba do Vegas. Lidé občas sledují tv, aby viděli, že svět řeší horší problémy než oni doma, ale lidé z této reality show vlastně žádný problém nemají.

plakát

Drive (2011) 

Pokud vám nevadí přítomnost několika syrovějších scén, máte rádi hudbu stylu elektro a nevadí vám více umělecké pojetí filmu než u typických blockbusterů, tak je tento film pro vás ideální.