Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (16)

plakát

Zkáza Ecobanu (2003) 

Vizuální stránka úchvatná. Není to o počítačovém 3D a ručním 2D, jak někteří píšou, ale o nasnímání postavených miniatur s ručním 2D. Plus možná nějaké renderované 3D, protože jestli by všechno nasnímali na miniaturách, tak jsou autoři kouzelníci.

plakát

Karanténa (2008) 

Kdo viděl REC nemusí se koukat na tohle a naopak, kdo viděl toto už se nemusí koukat na REC. Karanténa je 98% kopie svého předobrazu, takže vás ten druhý film už ničím zásadním nepřekvapí.

plakát

Krev jako čokoláda (2007) 

Stmívání jsem neviděl, ale něco o něm mám načteno, a toto mi připadá jako takové Stmívání naruby a trochu drsnější. A nemám zájem to vidět někdy znova.

plakát

Nekameňák (2009) 

Ač se řadím k jogurtožroutům, tak tenhle krátký film mě velmi pobavil.

plakát

Doktor Hollywood (1991) 

Komedie od záčátku až do konce plná takové těžko vysvětlitelné pohodové nálady. Na tento film se dá koukat znova a znova, jen si mezitím musíte dát trošku pauzy.

plakát

Temné patro (2008) 

Atmosféru to má dost našlápnutou, jenom se tam nesmí ukazovat ta monstra alias Lordi. Jinak děj to nemá pomalu žádný (šli a šli a šli), a smysl to taky moc nedává.

plakát

Odložené případy (2003) (seriál) 

Ze začátku poměrně zajímavý seriál, ale s rostoucím počtem shlédnutých dílů, mi připadá jeden jako druhý. Schéma se ani trošku v žádném díle nemění... Navíc si u některých případů po jejich vyřešení říkám, jestli tohle nemohlo být vyřešeno už v původním prvním vyšetřování, když tady to zvládnou za jeden dva dny.

plakát

Pán draků (1982) 

Bojové a sportovní scény jsou vynikající, co ale sráží hodnocení dolů, je ten zbytek. No, některé vtípky ještě ujdou, ale jinak samotný příběh je nedotažený (no z mého pohledu nedovyprávěný) a zmatený.

plakát

9 (2005) 

9 (kraťas) jsem si našel až po zhlédnutí upoutávky na 9 (dlouhometrážní) a dostalo mě to. Upoutávka je zajímavá, ale daleko zajímavější byl tento kraťas. Hudba, animace i samotný děj se mi dost líbily. Má to takovou pochmurnou atmosféru, která se u animáků často nevidí, jelikož málokdy se s nimi cílí jen na dospělejší publikum. Toto je filmík, který rozhodně cílí na dospělé publikum a autor si ho určitě natočil hlavně pro sebe a určitě nečekal, že dostane příležitost ho rozšíšit na dlouhometrážní stopáž a dostat na plátna kin.

plakát

Cesta domů (1996) 

I když se cítím poměrně okoralý oproti všelijakým sentimentálním filmům a podobným věcem, tento film mi u konce vehnal slzy do očí. A to jsem ho neviděl poprvé.