Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Pořady (5)

Praha vs. prachy

Praha vs. prachy (2015)

Tady se Stream teda fakt předvedl jako hodně dlouho nikdo jiný. Pořad, který má obrovský smysl. Neskutečně Jankovi Rubešovi fandím, protože to, co ukazuje, mi fakt neskutečně hnulo žlučí. Díl, co díl, se mi vysloveně otevírá kudla v kapse.

Jídlo, s.r.o.

Jídlo, s.r.o. (2014)

Ve své době jsem na Jídlo, s.r.o. hrozně rád koukal. Na seriálu se mi hrozně líbilo, jak Roman Vaněk jezdí do všech možných fabrik, továren, ale i rodinných podniků a boří mýty a hoaxy, které se dnes a denně ženou internety. Některé díly rád sleduji i opakovaně, Škoda, že pořad po mnoha dílech skončil. Nicméně uznávám, skončit se má v nejlepším a ať se zase předvedou jiní. Tento pořad mi dodal strašně moc věcných informací o tom, jak se u nás co vyrábí. Některé díly standardně lepší, některé slabší. Celkově ale událost, na kterou jsem se pravidelně těšil.

Herbář

Herbář (2013)

Začíná čtvrtá sezóna tohoto seriálu a já jsem si vlastně uvědomil, že se mi nějak zakořenila neděle, podzimní / zimní tma a čas 18:25, kdy to na České televizi vypukne a rozjede to tam Katka s Lindou, na které se nejenom hezky kouká, ale ještě věcně vypráví o věcech, které mě zajímají. Popřípadě uvaří všecko, co bych jim okamžitě sežral. A hlavně je to s osobitým humorem, suprovou náladou a pohodou, která se každou zimní neděli vysloveně hodí do duše jednoho člověka.