Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (46)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) odpad!

Milovník Kazmi dá 5 hvězdiček a nebude vůbec řešit, co se děje na plátně. Pro normálního člověka je to filmový šance, kterou Kazma totálně promr*al. Zkrátka rychlokvaška plná sebeonanujícího ega. Co se Kazmovi ale nedá vůbec upřít je to, jak dokázal zburcovat davy, aby za tohle vůbec platili.

plakát

Ďáblovi v patách: Divoký svět Johna McAfee (2022) 

Dokument je sondou do závěrečné etapy života a osobnosti Johna McAfee. Líbí se mi autentičnost a syrovost záběrů. Dokument si na nic nehraje. Nepitvá se zbytečně v tom kdo byl John McAfee nebo co vybudoval. Zaměřuje se čistě jen na události a prožitky reportérů z VICE po útěku Johna před zákonem.

plakát

Potulný samuraj Kenšin: Zrození (2012) 

Kvůli několika podařeným šermířským scénám je potřeba přetrpět jinak mdlý děj. Postavy jsou neznajímavé a naivní zasněžené do černobílého světa, kde zlo a dobro je jasně definované. Jestli čekáte něco víc, než jen máchání katanou, silácké pózy a prázdné dialogy, tak jste na špatném filmu.

plakát

To poslední, co chtěl (2020) 

Hrozně chaotický film, po kterém vám zůstane podivná pachuť nepochopení. Nevím zda to byl záměr autora nebo jen hodně drsný střih, ale ve finále zjistití, že nevíte "what is going on".

plakát

Absurdní planeta (2020) (seriál) 

Ke sledování seriálu mě nalákal trailer, který mi přišel vtipný. A protože mám rád dokumenty o zvířatech (obzvlášť Our Planet byla na NETFLIXU cool), tak jsem nemohl odmítnout. Seriál mě celkově zklamal. Čekal jsem, že se dozvím nějaké zajímavé informace zkombinované s dobrým záběrem a vtipným podáním. Seriál bohužel tyto informace podává dost nešťastnou formou, která je místy až trapná a finální informace sdělení úplně vymizí. I dětem bych pustil raději něco jiného. Absurdní planeta zároveň recykluje záběry i z jiných dokumentů a nebojí se jeden a ten samý záběr pustit v krátkém sledu za sebou.

plakát

Vyproštění (2020) 

Filmové Call of Duty z Indie. Akce, výbuchy, vrtulníky, koridorovka, akční příběh, sám proti všem, nečekaná přátelství, nečekaná nepřátelství, srdceryvné scény a velký zlý bandita v pozadí.

plakát

Duch ve stroji: SAC_2045 (2020) (seriál) 

V prvním dílu mě hned do očí trkla podivná animace pohybu postav. Přišlo mi jako kdyby to dělali amatéři s nějakým ragdoll modelem. Později se vše zlepšilo nebo už jsem se prostě stal imuním, protože jsem fanoušek Ghost in the Shell. Příběh je opět zajímavý a ve finále jsem byl spokojen.

plakát

Počátek League of Legends (2019) 

Dokument se zaměřuje na hodně moc témat a bohužel nejde moc do hloubky, prakticky se jenom plácá po zádech. Unudí to. Chtělo by to hloubku, aby divák k tomu měl aspoň trochu nějaký vztah.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

To, co CD Projekt dokázal vybrousit ze Sapkowského na počítače a konzole, to tak nějak dokázal Netflix lehce pokálet. Jestli si představovali, že to natočí s krepákem a kapesní svítilnou, tak se docela spletli. Některé svícení scén je opravdu amatérské a naprosto to bije do očí. Nevím, co prováděl Alik Sakharov první 3 díly seriálu, ale nadšený z toho nejsem. Práce s kamerou je otřesná, tam kde dokáže krásně vzít detaily to posere pohledem na celý exteriér nezáživným obrazem. Prkennost hlavních představitelů se během seriálu naštěstí rozkulhá a po 4. dílu se na to dá koukat, ale to už ty díly tak režíruje někdo jiný.

plakát

BONDING (2019) (seriál) 

Nuda, trapnost a zase nuda. Nevím kdo psal scénář, ale jeho styl humoru je opravdu plochá. S tématem by šlo udělat určitě víc. Scénárista se sice zaměřil na sebevyjádření hlavních postav a jejich rozpolcenosti v životě, ale podání a servírování divákovi naráží spíš na trapnost a prázdnotu.