Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Asteroid zkázy (2015) (TV film) 

Za pekne posekany travnik 🤷‍♀️

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Tak to je zklamání....veškeré vtipy zacházejí až do trapnosti, Bolek opakující stále jedno a to samé a film je prakticky nudný a postrádá ten humor z jedničky:-) dávám jednu * v podstatě jen za to, že má na farmě dvě pěkné lamičky :-)))

plakát

Podfukáři (2013) 

Dnes ráno mi byl film doporučen a musím říct, že jsem se opravdu ani chvíli nenudila. Parádní efekty propracované až do toho nejmenšího detailu. Závěr opravdu šokující, ale takové filmy jsou asi nejlepší. Co se týče hvězdného obsazení tak k tomu snad ani nemám slov- herecké kvality se opět ukázaly. Tohle je 100% na 5* ;)

plakát

Temné stíny (2012) 

Burton-Depp-Carter? to byla vždy úžasná kombinace a tenhle film to dokazuje. Dějově velice přitažené za vlasy, ale porpavdě? Kdyby Tim Burton točil filmy pořád na stejné vlně jako je například Sweeney Todd, Střihoruký Edward, Ospalá díra, Mrtvá nevěsta, Karlík nebo Alenka tak by nás možná po čase tenhle styl začal pěkně nudit. Proto jsem ráda, že Burton přišel s něčím tak zvláštním jako je Dark Shadows, protože věřím, že po tomhle parádně natočeném filmu příjde určitě něco ještě lepšího než ty předchozí výjmenované filmy a že to bude neskutečná bomba:-)

plakát

Megamysl (2010) 

jedním slovem skvělé,nemůžu tomu filmu snad nic vytknout:-) Parádní podívaná pro malé i velké diváky. Vtipné, akční a s perfektním hudebním doprovodem :-) nezbylo mi nic jiného než dát 5* :-))

plakát

Muži v naději (2011) 

Já jsem se upřímně docela bavila:-) že by to byl nejlepší český film, to se říct nedá,Vejdělek natočil i lepší komedie ( účastníci zájezdu např. ), ale je to takový neškodný humorný film, který čas od času zvedne diváka ze židle :-)))) Macháček mě opět nezklamal a stále mě přesvědčuje že není jen šoumen na jevišti při koncertě ale i dobrý herec:-) takže **** za herecké výkony a vtipné scény:-)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

nevím co říct:-) úspěšně jsem se vyhýbala seznámení se s Dexterem ale teď, když už jsem nevěděla na co se dívat jsem si řekla že ho zkusím...Dexter mě dostal...po shlédnutí prvních 10 dílů jenom žasnu a dívám se s úžasem díl po díle a nemůžu se od toho odtrhnout...jsem opravdu zvedavá jak to půjde dál..proto hodnocení přidám posléze :-)

plakát

Zombieland (2009) 

Je to správná blbost. Odporní zombíci, klasická love story, lekavé scény ( když Columbus pustí dovnitř sousedku která ho posléze chce sežrat ) i pobavení v jednom. Prostě film na spestření sobotního večera:-)

plakát

Marmaduk (2010) 

Podle mě je to neškodný film na nedělní odpoledne s rodinkou:-) klasický americký příběh který obohacují mluvící psi,jejich pekelná párty nebo láskyplné pohledy. myslím si že pobaví hlavně mladší diváky ale i starší milovníci mluvících zvířat si příjdou na své :-) hodnotím *** :-)

plakát

Benga v záloze (2010) 

začátek filmu je skvělý dva poldové co udělají škodu za 12 000 000 $ jen kvůli 100g konopí je perfektní start.poté ale začíná film dějově upadat což mě dost mrzí...některé scény jsou dobré ale je jich velice málo.