Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

Zabíjení je má práce, lásko (2009) 

,,Vy jste všichni blázni, tohle není žádná TalkShow :-D" Německá komedie ? Přesně tak a velice povedená... Každá postavička, která se ve filmu mihne, byla dobře vybrána. Komedie jak se patří, plné nadsázky, humoru, který neurazí a nepřipadal mi nikterak trapný, na typ podobné komedie. A co více na tohle se dá koukat více než jednou.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Bohužel, nelíbilo. Jako parodie na něco super ale jako film, jsem chtěl aby to skončilo :-( po první půl hodině. 3 hvězdičky

plakát

Rodina Sopránů (1999) (seriál) 

Prvních několik sérií jsem si moc oblíbil a seriál mě skutečně dostal. Dokonce často i hudba k titulkům. Bohužel jak už to bývá každou další sérií se mi seriál líbil méně a méně. Což ovšem nic nemění na Faktu že Sopranovi považuji za skvělý seriál. Plných 5 hvězdiček.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Bohužel jen 3 hvězdičky. Zklamání, absolutní zklamání, I ty triky mě nějak nezvedli ze židle a to nemluvím o klišé příběhu trapným HAPPY ENDU a spoustu jiných věcech. Takové perfektní herecké obsazení a takhle to došmidlat. Uznávám že tenhe komentář je docela ostrý ovšem já se na ten film opravdu těšil mohlo se z toho vymáčkonout úplně moc dokonce I pokračování ale to co z toho vzniklo byl paskvil a scéna z podsvětí ve stylu Ducha tu už se mi ani komentovat nechce. 65% vice tomu dát nemůžu.

plakát

Lída Baarová (2016) 

4 hvězdičky jen z trucu jak to tady každý kritizuje. pro mě je to 75%, Netvrdím že je to něco z čeho jsem padnul na zadek, to rozhodně ne ALE taky jsem zase neviděl nic tak příšerného abych tomu musel dávat odpad jednu nebo dvě hvězdičky. Samozřejmě že raději bych 150,- ušetřil za kino a kouknul na to doma u televize ale to nemění nic na faktu, že pokud se odprostím od nějakého srovnávání s detailním knižním životopisem tak to úplně špatné nebylo. SAMOZŘEJMĚ PLUSY A MÍNUSY : Kříž jako Hitler mi překvapivě nevadil jako postava vylepali ho pěkně bohužel to odpálil jeho hlas, kdyby ho někdo předaboval nemuselo to být na škodu. Některé trapné scénky jako s popravou to si opravdu mohli odpustit s tím souhlasím ovšem, kostýmy auta celá ta výprava se mi líbila. Herecké výkony ? :-D no Mádl byl dobrej pošast ve své roli ale tak nějak bych tomu i věřil :-D Scény křišťálové noci byly natočený dobře, člověku to nahánělo husí kůži. Vyjímečně se mi i líbil ten Titanicovskej styl kdy stará paní vykládá svůj příběh a na konci si pro ní přijde "Její" dáběl. Věrohodnost příběhu, no ono to v tom filmu bylo řečeno vlastně pěkně , co když to bylo mé poslední herecké vystoupení a že v každém příběhu se něco ubere a něco přidá. Když to budou dávat v televizi asi se z novu na to podívám ovšem nevěřím že mi tento film utkví extra dlouho v hlavě do zlatého fondu bych ho asi nezařadil.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Výborné. Geniální, skvělé. Naprosto jsem odcházel nadšený dám za pravdu že tři hodiny je docela dost ale jinak naprosto skvělé a konec podle mého gusta.

plakát

Poslední rytíři (2015) 

Jak už někdo napsal a souhlasím s tím nejlepší je začátek a konec. Prostředek filmu je nezáživný. Herecké obsazení dobré, nápad taky zajímavý, snad jen jak už bylo uvedeno moc se to podobá multikulti Roninovi. Rozhodně mám v plánu se na film podívat ještě jednou. Kdyby ten prostředek trošku více zlepšili mohlo z toho filmu být daleko více. Takto ze 115 minut si užíváte jen půlku. Na závěr musím zmínit zajímavý konec, ne že by byl nějak neočekávaný ale byl zajímavě střižený zvláště ty finální poslední dvě scény.

plakát

Co je šeptem... (2005) 

Dal jsem tři v originále si to zaslouží ale DABING je příííšerný málem bych dal kvůli tomu dabingu 2 hvězdičky. Jinak film všeobecně průměr.

plakát

Mafiánovi (2013) 

Já se bavil 4 hvězičky, celá rodinka je naprosto dokonalá :-) městečko ještě lepší a to že mafiánská rodinka jen těžko změní své zavedené zvyky je naprosto pravidvá. Jen Tommy už je unavený stařík a spíše to tam kazí, před 10 lety bych ho tam bral dneska už mu takové role nesednou ale to je čistě můj dojem. SPOILER: jen mi bylo líto Čikka a Zeka nebo jak se ti dva jmenovali . Palec nahoru dobrá komedie.