Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Dlouho trvalo než jsem se odhodlal napsat komentář k tomu seriálu důvod první čekal jsem jak bude pokračovat druhá série a tak trochu sem si to vše chtěl nechat promyslet a stalo se. Seriálu dávám plný počet bodů a maximum hvězdiček co to jde a nějaké navíc. Vzhledem k tomu že jsem četl knihy a mohl jsem to porovnat tak to bylo přesně jak bych očekával nebo si představoval herci vybráni na jedničku . Efekty naprosto dokonalé a po všech stránkách dobře propracované takže není divu že si tento seriál oblíbilo tolik lidí jako fantasy nemá konkurenci pokud nepočítám LOTRa ale to je zase jiný šálek čaje. Spíše bych našel více nedostatků z přibývajícími díly u druhé série se kterou jsem nespokojený kvůli odlišnostem kniha a seriál ale to bych nazval spíše problémem skalního fanouška světa sedmi království :) Vřele doporučuji všem.

Borgiové

Borgiové (2011)

Píše se rok 1492 a " Papež měl moc korunovat krále a mohl je také koruny zbavit" ovšem v serialu se dozvíme že i papež musel tančit obratně tak aby nebyl tak říkajíc nahrazen. Vraždy, intiriky, uplácení prostě vše co bylo už v serialu řím i tudorovcích apod. tentokrát ovšem v jiné době v jiném městě s jinými mocichtivými dobráky které si prostě zamilujete a budete jim fandit . Bohužel jak jsem si přečetl u jiných komentářů a naprosto s tím musím souhlasit nevýhoda tohoto seriálu je že se spousta věcí stala postupně v průběhu let ale je to podáváno tak jako by se to stalo za pár týdnů a díky tomu ve filmu je i pár historických nepřesností.Každopádně užted s emoc těším na další serii

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Hawkey , Radar, B.J , Brns, Štabajzna Winchester a spol každá postavička má v serialu své místo a bez něj by to prostě nebylo ono. Já tento serial viděl tak nějak zvláště nejprv epár dílů z jedné serie pak pár dílů z další serie a nikdy jsme neviděl aspon jednu celou serii zasebou ovšem nakonec s emi to podařilo vidět od prvního dílu až do posledního . Spousta dílů bylo výborných a zasmál jsem se u nich a dal bych jim 5 hvezdiček dokonce i šest :) ale pak přišli na řadu i hluché díly které byly na jednu dvě hvězdičky když jsem si to celé tak nějak shrnul je to prostě serial zasluhující 5 hvězdiček bez vyhrad. Postavy jako Klinger nejprve snažící s edostat z armády a posléze posedlí mamonen a kšeftman nejvyšíšho kalibru u mASH 4077 :) Snad jen jedino postavu jsme v serialu neměl rád a to byl burns jakmile odešel ze serialu a nahradili ho winchestrem hned sem byl radši. Winchester měl prostě pro v mých očích větší kouzlo a více do toho serialu zapadal :)

Hospoda

Hospoda (1996)

Je pravdou že některé díly byly nudné a na některé jsem se nevydržel dívat až do konce . Ovšem některé neměly chybu. Ono i ti herci to tam zahráli všichni báječně. Pana domácícho jsme prostě nenáviděl uplně děsně moc a bábi Jirásková tak to jsme pokaždé čekal co jí vyvedou nebo co jí trefného řeknou :) Na to že ot bylo natočeno v 96 si mylsím že to zase taková tragedie není protože i dneska s ena to kouknu mnohem raději než na kde jaké braky co dneska v té televizi dávaj. NO každopádně odemě to má 80 procent více nedám kvůli těm dílům co mi nepadli do oka :)

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Herr Flick z Gestapa , Kapitan Strohm , Poručík Gruber , René a mnoho dalších postaviček , které díl co díl přicházejí s něčím netradičním co vás rozesměje a u čeho se budete válet smíchy. V tomto seriálu jsou totiž vyobrazeni němci jako komické postavičky u kterých se divíte jak mohou vyhrávat válku :o) pochybný odboj který není schopen zorganizovat návrat letců do vlasti a pak přitroublé gestapo , které působí neškodným dojmem domácího mazlíčka který štěká ale nekouše. :) A jako bonbonek Kavárník s kopou milenek :) a otravnou manželkou které dáte pětistovku jen aby přestala zpívat :o)

Naprosto dokonalé

Naprosto dokonalé (1992)

Edina a Patsy naprosto brutální seriál ve kterém se nedočkáte ničeho co by dávalo smysl :o) dvě ženské žijící bohémský život v jedné ruce cigaretku v druhé sklaničku se šampaňským. Patsy neustále jedoucí na nějakém pochybném matroši viz první serie a výlet do Francie :o) neustále tvrdící že jí je o pětadvacet méně než ve skutečnosti. první tři serie byly natočeny během několika let ale rozdíl mezi 3 a 4 serii je cca 6 let kdy byla pauza proto si můžete všimnout že tam tne přechod mezi seriemi je markantní ono serial měl skončit již 3 serii kdy se poslední díl jmenuje The End . 4 a 5 serie mě neuvěřitelně zklamala spíše bych dal celkově za 4 a 5 serii jen 3 hvězdičky . Pro mě je ovšem nestárnoucí klasika první druhá a třetí serie :o))