Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (81)

plakát

Hercules (2014) 

Mozna to je tim ze jsem to vydel v Imaxu, ale me se to libilo. Melo to spad. Herecky se mi to take libilo. Ve srovnani s jinima spracovanim Herculesa to je supr.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Mám rád McDonald, Jim v čínských restaurací a kupuji si filmové postavičky. Jsem prostě konzumní spotřebitelský milovník filmu. Líbí se mi filmy od Federico Felliniho, ale i Transformers: Zánik. Podle mého názoru to je to co to má být. Velcí a silní Robo-emzáci, spousta výbuchů ale i mírně komické řeči. Jo kupodivu pro mě herecký výkon Marka Wahlbergra mě mírně zklamal. Přišel mi mírně strnulý ( ne však hrozný ) ale šlo to zahrát lépe, ale jinak pro mě super. Mohu doporučit všem kdo má rád tyto filmy.

plakát

Jméno růže (1986) 

Vyděl jsem tento film asi 1000x, četl jsem knihu asi 10x, poslouchal jsem to jako audiobook 50x a řeknu vám jeden z nejlepších filmu a jedna z nejlepších adaptací knihy. Herecké obsazení je tak dokonalé že si myslím že Umberto Eco to psal pro Conneryho a Slatera.

plakát

Travis (1996) (TV film) 

Tento film mě něčím očaroval. Má to zajímavý děj. Je to film pro 3 herce a ti to zahrály řekl bych víc než dobře a pod taktovkou Postráneckého to je velmi dobrá napínavá podívaná

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Rychle jdoucí akční komedie, u které se člověk odreaguje a pobaví. Akční scény jsou proloženy komediálními scénkami které celý film řadí na jiné místo než jsou podobné filmy.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Na Hraně Zítřka... Dobrá Akční-sci-fi podívaná, která asi nikoho neurazí. Podplukovník Bill Cage dostane možnost znovu a znovu prožít jeden den v boji. Film má slušnou rychlost, není tam moc zbytečných prostojů ani někdy zbytečné milostné scény. Triky nejsou na top 5, ale jsou povedené. Tom Cruise se za výkon nemusí vůbec stydět (I když Oskara za to asi nedostane :) ) Závěrem : Po propadáku jako je Pacific Ray je Na hraně zítřka záblesk znovu dobré sci-fi akční podívané která naplní očekávání od fanouška střílení emzáku :)

plakát

Mama (2013) 

Koukatelný film.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Film Hobit Šmaková dračí poušť. Co na to říct. No já ani nic říct nemohu. Je to prostě Hobit-Tolkien-Jackson. Slyšel jsem tam potom názory že 1 a 2 se kecalo a trojka bude snad řežba. Ano bude řežba protože jednička začínala, dvojka je příprava a trojka bude válka. Mnoho lidí to asi porovnává a bude porovnávat s Pánem prstenů kde od začátku do konce byl boj. Ale byly to tři knížky. U hobita se podařilo jednu knihu natočit do tří filmu a je to dobře. Asi by šlo natočit jeden 3 hod film, ale mraky a mraky věcí a scén by tam nebylo. Člověk by se asi v tom vměstnání ztratil. Mě se prozatím oba dva díly moc líbily jak po stránce herecké, režijní tak i dějové. Jackson udržel styl, ráz ale podle mě i tempo, jaké nasadil při točení Pánů Prstenů. Dokonalé masky, krajina a kulisy bomba. Je to jako by to nebylo vůbec na zemi. Když to člověk uvidí tak má hned chuť jed na Zéland. Je to úžasné dobrodružství které si přeji zažít. Jediné co mi tam mě osobně chybí, je konečná hudba od Enya, ale to je asi už opravdu maličkost. Už se těším na rok 2014 kdy bude další 3 díl. Jen mě hodně mrzí že to bude už poslední dobrodružství hobitů, elfů, čaroděje Gandalfa, trpaslíků a námi tak milovaného miláááááááááááškaaaaaaa

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Dvě hvězdy jen díky tomu že to je český film a že v tom hraje Dolanský :) Jinak tento film mě bavil do té doby do kdy jsme na to koukaly ve více lidech. Pak ale usnuli a mě samotnému to nic neříkalo. Nebylo jasné o čem to vlastně je.