Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Telenovela

Recenze (107)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Neuvěřitelný dechberoucí zážitek. Po přečtení všech knih úžasné zakončení epické ságy (jak hned všichni začli používat slovo epické, co ;))... ale vážně... vážně, vážně, vážně skvělé! Expecto patronum!

plakát

Wipeout - Souboj národů (2011) (pořad) 

Jedna hvězda kvůli (chudákovi) Brzobohatému, kterýmu to totálně pos*al Kramár... doteď sem proti němu nic neměl, ale takhle ze sebe udělat línýho a neschopnýho de*ila před dvěma národy... congratulation! Díky Ondro, byl si skvělej!

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Konečně nějaký slušný pořad pro všední podvečer! 1000x lepší jak 5proti5 a už kvůli skvělým hláškám (ať Bouškové, vydry nebo soutěžících) jasných 100%

plakát

Spartakus (2010) (seriál) odpad!

Kam se to hrabe na *Gladiátora*

plakát

Bruno (2009) odpad!

Děs běs HRŮZA!

plakát

G-FORCE (2009) 

Dnes 14:45, kino Cinestar v obch. domě CityPark Jihlava. Sál číslo 2. Jsem tam sám v celém kině a koukám na G-force. Úplně super zážitek. Pokud někdo byl někdy na nějakém filmu sám, tak ví jaké to je. ÚŽASNÉ. Když se k tomu přidá velmi vtipný film, zajímavá zápletka, VYNIKAJÍCÍ IVAN TROJAN (hlas agenta Blastera) a hloupí agenti z FBI, kterým to nandá morče, SUPROVÝ FILM. Nejvíc mne nadchnul jak jsem již říkal Ivan Trojan a jeho dabing. On je prostě úžasnej. Za hodinu a půl co jsem byl v kině jsem se smál většinu toho času. A to pěkně od plic. Když vedle Vás nikdo nechroustá popcorn, nepovídá si, nehraje s mobilem a nedělá kraviny...........Úžasný ZÁŽITEK. Tento film doporučuji úplně všem. Od 4 let do 520let. Kdo se dožije víc, ten by i to měl pustit 2x ať to nezapomene! Prostě až na ty strašně dlouhé reklamy než to začlo (18 minut reklam je fakt dooooooost), tak jasných 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

Vynikající film!!!!! KDo se chce pobavit, tak at na nej 100% vyrazí!!!!!!!!!! Velmi vtipné scénky a výborný dabing.............100%