Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (353)

plakát

Halo (2022) (seriál) 

Velmi dobře vizuálně zpracovaný seriál.Děj nenudil, za mě výborně.

plakát

Signál (2024) (seriál) 

Jelita co tomuto seriálu dají odpad by se měli dívat tak akorát na Teletubbies, protože na nic vyššího rozumově zjevně nestačí. Tady bohužel může psát recenze kdejaký nýmand, protože tento seriál patří naopak k těm lepším co Netflix nabízí. Neokoukané obličeje a zajímavě udělaný příběh dělá z tohoto seriálu, nebo spíše tedy minisérie příjemnou podívanou.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) 

Tenhle seriál je řekl bych zajímavější. Původní The Walking Dead byl nakonec jen takové protahování a poslední dvě řady už naprosto nezajímavá nuda. A vůbec ten seriál s Rickem byl jen takovou budovatelskou telenovelou. Tohle má lepší šťávu, protože se tam prolíná víc osudů a postav a není to jen o tom jak si nějaká parta vybuduje nějaké hnízdo a pak ho brání před těmi špatným a dokola shánějí po okolí zásoby. Za mě dobré.

plakát

Cesta ven (2022) (seriál) 

Velmi dobře zpracovaný příběh. Seriál nenabízí jen nějakou primitivní krvavou podívanou, ale celkově nahlíží i do jednotlivých povah a problémů postav příběhu. Napínavé a opravdu skvěle sledovatelné. není to pro primitivy co lační po drastických záběrech plných krve, ale pro diváka který chce vidět plnohodnotný příběh.

plakát

Incantation (2022) 

Ty dvě střídající se časové roviny bez nějakého předělu, aby v tom divák neměl chaos, to se teda moc nepovedlo. Jinak se to docela dalo. Na asijský horor trochu slabší, ale není to zrovna Korea, nebo Japonsko, kde to umí o poznání líp, takže na Tchaj-wan dobré.

plakát

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál) 

Co to proboha je? Proč i do takových příběhů cpou nějaký homosexuální vztah. Dva elfové se do sebe zamilují jenže problém je, že jsou oba chlapi. To je už snad nějaká zajetá pitomost, že všude musí být alespoň buzeranti. Je to proti přírodě, protože to odporuje zachování druhu. Je přeci zřejmé, že dva jedinci stejného pohlaví spolu nemohou zplodit potomka, tak proč se nám to všude vnucuje. Do takových filmů to vůbec nepatří. Oni by se asi gayové a lesbičky cítili odstrčení, kdyby alespoň v každém druhém filmu či seriálu nebyl nějaký jejich zástupce. Jinak seriál na předchozího zaklínače nemá ani náhodou. Hodně dvě hvězdy jen za masky a scenérie.

plakát

Válečná jeptiška (2020) (seriál) 

Ta holka se chová jako naprostá blbka. Od začátku mi připadla jako těžce nechápavá. Seriál je pro ty jednodušší co jim stačí nějaká ta akce a nehledají ve filmu alespoň trochu logiky. Nic extra.

plakát

Imawa no kuni no Alice - Season 2 (2022) (série) 

Seriál to není špatný,ale nechápu, že tvůrci ponechali až do druhé řady tak neschopného lůzra jakým  bezesporu je postava Arrisa. To je idiot na entou, který vše jen mnohdy svou neschopností komplikuje a díky jeho hovadizmu spousta lidí už umřela. Takové jelito by v reálu nepřežilo ani první hru. Ale ono to bohužel tak bývá, že největší nuly se dík tomu, že mají víc štěstí než rozumu dožívají na úkor jiných delšího času. Hry jsou pěkně brutální a je tam samozřejmě spousta nelogičností, kdy by hlavní postavy mohly přežít jen by stačilo být o něco chytřejší. Mnohdy tam útočníci udělají fatální chyby, za které by normálně museli zaplatit životem, ale nestane se tak, protože proti nim stojí jak na zavolanou jelita co to celé naopak podělají. Jinak druhá řada je oproti jedničce víc ukecanější a má slabší spád.

plakát

Paroží (2021) 

Výborný atmosférický horor. Není to žádná akce pro hlupáky, ale pěkně temně natočený film.

plakát

Rod Draka - Náplavomarka (2022) (epizoda) 

No tak na Hru o trůny to rozhodně kvalitou nemá. V seriálu se hodně žvaní a děj moc neodsýpá.  Není to taková pecka jako předchozí seriál, je to rozhodně méně propracované. Hra o trůny měla opravdu šťávu, byla tam akce i hromada intrik a konverzace spousta trikových scén a děj měl spád. Rod draka bohužel spoustu z Her o trůny postrádá. Je to spíše seriál pro děti co budou nadšené z draků což je vlastně jediné co vyžadovalo větší digitální triky, jinak je to třeba na nějakou akci dost slabé.