Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Cirkus Humberto

Cirkus Humberto (1988)

Moje srdcovka a spolu s F. L. Věkem rozhodně nejlepší český seriál. Tady musím souhlasit s bratrovým komentářem (L_O_U_S). Recitace Máchova Máje z úst Jiřího Bartošky je vážně nejsilnější scéna. Nezapomenutelná hudba Karla Svobody s nejlepším vypravěčským hlasem u nás (Radovan Lukavský) vytváří celému tomuto příběhu ještě mnohem působivější dojem.

Dexter

Dexter (2006)

Tonight´s The night... Osm řad je za námi a teď mi bude Dexter opravdu hodně chybět. Rozhodně můžu s klidným svědomím říct, že to byl a pořád je můj vůbec nejoblíbenější seriál a taky jsem na každý díl každé řady čekala s obrovským (pro mě) nekonečným napětím, a to se mi s žádným jiným seriálem (prozatím) nestalo. Dalším privilegiem mu budiž také má nejoblíbenější ženská seriálová postava - Debra Morgan (Jennifer Carpenter), jejímuž charakteru jsem tak propadla, že se dokonce stala mým profilovým obrázkem zde na stránkách ČSFD. A ta znělka? Aaach... titulní skladbu mám jako mobilní vyzvánění. Ano, asi jsem Dexterem vážně trochu posedlá. :D

Koruna

Koruna (2016)

Už od prvních minut mi bylo jasné, že sleduji něco opravdu velkolepého. Snad jediné, co mi lehce vadí, je ta heroicko-epická hudba Hanse Zimmera. Do té britské elegantnosti mi zkrátka vůbec nesedla.