Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Lexx

Lexx (1997)

Stanley Tweedle- bývalý bezpečnostní technik 4. třídy ( Brian Downey), Zev Bellringer nepřiliš půvabná žena nedokonalé proměnéná v otrokyni lásky( krásná Eva Habermann - později zajimavě vystřidaná Xev, kterou hráje Xenia Seeberg), Kai (Michael McManus) byl poslední z Brunnen G, teď nemrtvý zabiják jeho Temnosti, kterému se častečně vratila paměť, 790, což je hlava robota, místo Zev je otrokem lásky on-objektem lásky je pravě Zev. Později se připojila i Lyekka (Louise Wischermann) masožravá rostlina s podobou ženy. Tak to je posádka obři živé a mluvicí lodi jménujicí se Lexx. Vím je to podivný soupis a zní to divně. Ale když uvidíte udělate si vlastní názor. Je tu podobnost s Červeným trpaslíkem. Jen nevim kdo by se komu podobal.

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Seriál, který mne velmi překvapil, přijemně. Nečekal jsem toto od skoro vyhradně ,,ženského seriálu,,. Každá žena je krásná, jen občas to není vidět, protože jde oi krásu duševní a nejen tělesnou. Zde je krása těchto manželek a ostatních žen vykreslená dokonalé. Žadná krása není bez vády a i těm je dám velký prostor jako i někdy stejně zoufalým manželům a jiným partnerů.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Tomuto výbornému seriálu dlužím pěkný komentář a velmi dobré hodnocení. Dostal jsem se k němu během kurzu angličtiny. Nutno říčt, že jsem si Leonarda, Sheldona, Penny, Howarda a Raje velmi oblibil a těším se na další serii. Hlašek j zde, že by vystačilo na tří další seriály. A výhoda, je že ani netrvá dlouho. Tento seriál doporučuji.

Vlak dětství a naděje

Vlak dětství a naděje (1985)

Hlašky jako "Na tragický život jsem já pes." nebo "To bude nějaká kapitální bejkovina." se staly legendami. Jeden za životních výkonu Heleny Ružíčkové. I když kvalitních hereckých výkonu je dost: Stanislav Zindulka, Tereza Brodská, Žaneta Fuchsková, Vladimír Javorský (jeho role Seppa je úplný protiklad Kyslíka ze Chlapců a chlapů) Zdeněk Řehoř, atd. atd. Výborný československý seriál a právem náleží mezi nej 200.

Černá zmije

Černá zmije (1983)

Celý seriál by klidně obdržet označení (pro některé varování) obsahuje kvalitní britský humor a nebyla by to klamavá reklama. Rowan Atkinson ve své druhé nejlepší roli. Dobré dílo komedie nepotřebuje mnoho někdy stačí kulisy jak z československé kulisove pohádky. Co je dobré mít jsou dobré humorné dialogy a to Černá zmije napříč staletími má.