Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (363)

plakát

Zimní příběh (2014) 

Já vám nevím, předevčírem měl film 56%, to je až moc kruté. Jasně, je to prvoplánovka, hraje na city, je to takové vyumělkované. Ale. Asi se mi to líbilo, hezcí herci :P, hezké prostředí, hezký příběh. Ach. Asi jsem zněhnul, že chodím na takové slaďárny. Chci dát 3*, ty mi přijdou přiměřené, ale protože nemám rád podhodnocené filmy (viz. Max Payne). Takže dáme pěkné, nezasloužené, čtyři hvězdičky. Akorát ten kůň patří do salámu.

plakát

Zmizení (2013) 

Po delší době opravdu napínavý film (sorry, zbytky nehtů). Tísnivá atmosféra, bez výjimky dobří herci. Tak dáme zase 5*, pro jednou.

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) odpad!

Takový ten film, kdy si chcete vypíchnout oči a uříznout uši, ale je to málo.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Během sledování jsem místy uvažoval o 4 hvězdách, místy dokonce o dvou, takže nakonec z toho vychází tři. Taková neškodná zábava. Každopádně se z toho dalo vytřískat víc,

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Ona je to děsná sračka, což o to... ale...já nevím...ne dobře, moderní střihy a podobně to fakt nezachrání...

plakát

Deník Dity P. (2013) (pořad) 

Dobrý vizuál, "líbivé" recepty a k uzoufání nesympatická Dita P. (už jenom ten hlas).

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Dobrý western s výborným obsazením. Akorát...prostě mi přišlo, že mě nestrhl, tak jako třeba 3:10 to Yuma. Těžko říct proč, možná to bylo aktuálním rozpoložením.

plakát

Něco jako komedie (2010) 

Lehce zavádějící název. Není to třeskutá komedie, naopak intimní příběh kluka trpícího depresemi. Film to rozhodně nebyl špatný, některé nápady (například ztvárnění jeho pocitů, vzpomínek a představ) byly dobré. První polovina výrazně zaostává za tou druhou, než jsem se do filmu dostal, byl ve třech čtvrtinách. Lepší 3, mimojiné za výběr herců.

plakát

Riddick: Blindsided (2013) 

Tak teď se těším na nového Riddicka ještě víc. Co si budeme povídat, animace není nic moc, děj taky ne. Ale má to atmosféru, hlášky a Vinův hlas, takže nakonec dobré. :)